- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Κωνσταντοπούλου: Να ερευνηθεί γιατί δεν ανακοινώθηκε στην ολομέλεια η δικογραφία για το «μπάζωμα» στα Τέμπη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Να διατάξει έρευνα για τους λόγους που δεν ανακοινώθηκε στην ολομέλεια η ποινική δικογραφία για το «μπάζωμα» στα Τέμπη, ζήτησε από τον νυν πρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι δεν ανακοινώθηκε επειδή ήταν συμπληρωματικά στοιχεία είπε η κ. Κωνσταντοπούλου, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει τέτοια διάκριση στον Κανονισμό της Βουλής και το Σύνταγμα: «Εάν λοιπόν δεν έγινε ανακοίνωση στην ολομέλεια ποτέ, στοιχειοθετείται η υπεξαγωγή εγγράφων από τον (τέως πρόεδρο της Βουλής) κ. Τασούλα διότι όφειλε να ανακοινώσει στην ολομέλεια αυτή τη δικογραφία που έχει περιέλθει στο συρτάρι του και δεν το έκανε» είπε η κ. Κωνσταντοπούλου.
Συμβούλευσε μάλιστα τον κ. Κακλαμάνη, «γιατί πιστεύω ότι δεν έχει λόγο να πάρει στα πλάτη του ούτε τον κ. Τασούλα ούτε τις δικές σας αμαρτίες [...] να αναθεωρήσει και να διατάξει έρευνα γιατί δεν ανακοινώθηκε στη Βουλή η ποινική δικογραφία για το μπάζωμα».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)ΣΧΕΤΙΚΑ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 20/3/2026
- ΔΙΕΘΝΗ Tik Tok Alpha- ΗΠΑ: Σπίτι προκάλεσε μποτιλιάρισμα
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ανασφάλιστοι στους δρόμους – Χιλιάδες «ραβασάκια» από την ΑΑΔΕ
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Νέα Αριστερά – Σενάρια παραίτησης Χαρίτση από την προεδρία
- ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ά Κατοικία – Προστασία υπο προϋποθέσεις
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αποκαλυπτικά τα λύματα της Αττικής – Κάνουν θραύση κοκαΐνη και κεταμίνη
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων – Στον ανακριτή οι μεσάζοντες