- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Κ. Μητσοτάκης: Η ΝΔ θα στηρίξει τον Ποντιακό Ελληνισμό για τη διεθνοποίηση της Γενοκτονίας των Ποντίων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνάντηση με την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κύριος Μητσοτάκης εξέφρασε την αμέριστη στήριξη του στον αγώνα της Παμποντιακής Ομοσπονδίας να διεθνοποιήσει το ζήτημα της Γενοκτονίας των Ποντίων, ενώ δεσμεύθηκε ότι η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει με τη συμμετοχή της, τόσο στην Ευρωβουλή όσο και σε όλα τα διεθνή φόρα, τον αγώνα που κάνουν οι ενώσεις και τα σωματεία των Ποντίων.
Όπως τόνισε, «δεσμεύθηκε στον πρόεδρο, ότι προσωπικά αλλά και σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία θα συστρατευθεί με τον Ποντιακό Ελληνισμό στην προσπάθειά μας να διεθνοποιήσουμε το ζήτημα αυτό. Σε επίπεδο Ευρωκοινοβουλίου και όχι μόνο, είναι απαραίτητο μέσα από την αναγνώριση αυτής της μεγάλης τραγωδίας να επουλωθούν οι πληγές του παρελθόντος».
ΣΧΕΤΙΚΑ
Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Οι αγρότες πήραν μια αξιοπρεπή απόφαση, να μην ενδώσουν στην κοροϊδία του πρωθυπουργού»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ν. Ανδρουλάκης: Η ανείπωτη τραγωδία μετά τη φρικιαστική τρομοκρατική επίθεση εναντίον της εβραϊκής κοινότητας στο Σίδνεϊ, προκαλεί θλίψη και αποτροπιασμό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 14/12/2025
- ΔΙΕΘΝΗ Γιορτινή Ευρώπη
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί – Απόδραση στα Τρίκαλα Κορινθίας
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Διάκριση για φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών – Παρουσίασαν σπρέι κατά της παχυσαρκίας
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο Υπουργός Υγείας στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη»
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ «Σάλτο» σε μπαλκόνι σπιτιού – Έκλεψε ηλεκτρικό πατίνι
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Συγκίνηση με εύζωνες – Τελευταία σκοπιά