- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
ΠΑΣΟΚ: Η εκλογή ηγεσίας είναι υπόθεση των φίλων και των μελών του κόμματος και όχι των προβοκατόρων της κυβέρνησης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Να μην ασχολείται «προβοκατόρικα» με τις εσωκομματικές διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, απάντησε το Γραφείο Τύπου του κόμματος στον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη. «Καλό θα είναι να ασχολείται με τα ζητήματα του υπουργείου του και ας αφήσει κατά μέρος τις προβοκατόρικες δηλώσεις. Ο ίδιος και το κόμμα του πρέπει να μείνουν έξω από διαδικασίες που δεν τους αφορούν, όπως οφείλει να κάνει κάθε κόμμα που σέβεται στοιχειωδώς την πολιτική δεοντολογία, είτε αυτό αφορά τον κ. Ανδρουλάκη, είτε αλλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής», αναφέρει η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.
Τονίζει ακόμη, πως «ειδικά για τον κ. Ανδρουλάκη, εξάλλου, η Νέα Δημοκρατία έχει ήδη δείξει το ήθος και την... "προτίμησή" της, με την παρακρατική παρακολούθηση του στις περασμένες εσωκομματικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ».
«Η εκλογή ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής είναι υπόθεση των φίλων και των μελών του και όχι των προβοκατόρων της κυβέρνησης», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Μεσημεριανό δελτίο 19/11/2025
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική αντιπαράθεση- Νέα σύγκρουση για την ακρίβεια
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Συνελήφθη ανήλικος στην Πετρούπολη- Πήγε με μπαλτά στο σχολείο
- ΔΙΕΘΝΗ Πολύνεκροι βομβαρδισμοί στην Ουκρανία- Νέο ρωσικό σφυροκόπημα
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Παραιτήθηκε με αιχμές από βουλευτής, ο Διαμαντής Καραναστάσης
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Αλκοόλ- καπνικά προϊόντα- Νέα μέτρα για τους ανηλίκους
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σοβαρό τροχαίο στο Αγρίνιο- Ένα παιδί ανάμεσα στους τραυματίες