- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Τσίπρας: Στις 21 Μαΐου οι πολίτες επιστρέφουν το λογαριασμό, στις 22 προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών συνεχίζει να ανεβαίνει το Γολγοθά της ακρίβειας. Νοικοκυριά και επιχειρήσεις σηκώνουν πλέον τα χέρια ψηλά μπροστά στην αισχροκέρδεια, γιατί πολύ απλά δεν βγαίνει ο λογαριασμός», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, μετά την περιοδεία του στην αγορά της Λειβαδιάς.
«Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση φαίνεται να συνεχίζει να είναι στον κόσμο της. Ο υπουργός Ανάπτυξης μας λέει ότι ήδη οι τιμές έχουν πέσει, ο άλλος όμως των Οικονομικών μας λέει ότι παρά το 16% του πληθωρισμού στα τρόφιμα, οι τιμές θα ανέβουν και άλλο», είπε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας ωστόσο ότι «αυτή η περιπέτεια έρχεται η στιγμή που θα τελειώσει». «Έμειναν λίγες εβδομάδες υπομονής και η μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος έρχεται», τόνισε.
«Στις 21 του Μάη οι πολίτες θα επιστρέψουν στην κάλπη το λογαριασμό που δεν βγαίνει. Και την επόμενη κιόλας μέρα, χωρίς δεύτερες εκλογές και περιπέτειες, μία προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας θα αναλάβει το δύσκολο έργο της αναγέννησης της πατρίδας μας, της ανάταξης της οικονομίας, της στήριξης της κοινωνίας», κατέληξε ο Αλ. Τσίπρας.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 18/3/2026
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Πέμπτη 19/3/2026
- ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Youth Pass 150€ - Νέοι 18 και 19 ετών οι δικαιούχοι
- ΔΙΕΘΝΗ Αθλήτριες εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου – Επιστροφή στο Ιράν
- ΔΙΕΘΝΗ Εκλογές στη Βόρεια Κορέα - Θρίαμβος του Κιμ με 99,93%
- ΔΙΕΘΝΗ Φονική μηνιγγίτιδα στην Αγγλία – 20 τα ύποπτα κρούσματα
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κυβερνητικό κλιμάκιο στη Λέσβο – «Καραντίνα» και απόγνωση