- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Αλλαγές στις χρεώσεις των data στα κινητά
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ο πρωθυπουργός ενθάρρυνε τις εταιρείες να αναπροσαρμόσουν προς τα κάτω την τιμολογιακή πολιτική τους σε ό,τι αφορά τα δεδομένα της κινητής τηλεφωνίας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν ο ψηφιακός μετασχηματισμός της χώρας, οι χαμηλές επιδόσεις στους διεθνείς δείκτες ψηφιακής ωριμότητας, οι αναγκαίες επενδύσεις που πρέπει να γίνουν από τις επιχειρήσεις στους τομείς των δικτύων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, η εφαρμογή του νέου νόμου για τις αδειοδοτήσεις και η ειδική φορολογία.
Παρόντες στην συνάτηση ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της Cosmote, Μιχάλης Τσαμάζ, ο διευθύνων σύμβουλος της Vodafone, Χάρης Μπρουμίδης και ο διευθύνων σύμβουλος της Wind, Νάσος Ζαρκαλής.
Από κυβερνητικής πλευράς ήταν παρόντες ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Εργου Άκης Σκέρτσος και ο γενικός γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Αντώνης Τζωρτζακάκης.
Τις επόμενες μέρες οι εταιρείες αναμένεται να ανακοινώσουν τις αλλαγές, όπως ανέφερε το Open. Αυτές δεν θα περιλαμβάνουν μείωση των τιμών στα δεδομένα, αλλά διπλασιασμό των δεδομένων με τις τιμές που ισχύουν σήμερα.
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Μεσημεριανό δελτίο 6/4/2026
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μεγάλη δημοσκόπηση του ALPHA- Απόψε και αύριο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Μήνυμα Κ. Μητσοτάκη: Σφοδρές πολιτικές αντιδράσεις
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Με δυο πρόσωπα ο καιρός το Πάσχα- Αλλαγή σκηνικού από τη Μεγάλη Πέμπτη
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ιστορική αποστολή στο διάστημα- Στην αθέατη πλευρά της σελήνης
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Τραγικό δυστύχημα σε βόλτα με σκύλο- 58χρονος έπεσε σε γκρεμό
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Συνέλαβαν 14χρονο ληστή- Απειλούσε με μαχαίρι