- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Ινδία: 236 θάνατοι εξαιτίας της COVID-19- Πάνω από 8.300 κρούσματα σε 24 ώρες
ΔΙΕΘΝΗ
Το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας της Ινδίας, ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα, ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 8.309 κρούσματα του SARS-CoV-2 και υπέκυψαν άλλοι 236 ασθενείς εξαιτίας επιπλοκών της COVID-19.
Με 468.790 θανάτους επί συνόλου 34.580.832 μολύνσεων αφότου εκδηλώθηκε η πανδημία του νέου κοροναϊού στην επικράτειά της, η υποήπειρος των 1,3 δισεκ. κατοίκων καταγράφει τον τρίτο βαρύτερο απολογισμό θυμάτων στον κόσμο σε απόλυτα μεγέθη, πίσω από τις ΗΠΑ και τη Βραζιλία, και τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων, μετά τις ΗΠΑ, τουλάχιστον σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα.
Τα λεγόμενα ενεργά κρούσματα μειώθηκαν στα 103.859 (–1.832 σε 24 ώρες), επίπεδο που είναι «το χαμηλότερο των τελευταίων 544 ημερών», κατά τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΑ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 2/12/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ ALPHA: Η σταθερή δύναμη της τηλεθέασης- Πρώτος τον Νοέμβριο, πρώτος στη χρονιά, πρώτο τη σεζόν
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η Μόνικα Μπελούτσι στο θέατρο "ΠΑΛΛΑΣ"- Συζήτηση για τη Μαρία Κάλλας
- ΔΙΕΘΝΗ Κινηματογραφικά βραβεία Gotham- Διάσημοι στο κόκκινο χαλί
- ΔΙΕΘΝΗ Σόου στη Φινλανδία- "Χέβι Μέταλ" ο πρέσβης της Ταιβάν
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Παρουσίαση του βιβλίου των Στ. Θεοδωράκη- Α. Βουρβούλια- "14 σκιές και αλήθειες της Ελλάδας"
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ανοίγει τα χαρτιά του ο Αλ. Τσίπρας- Βαρόμετρο η παρουσίαση της "Ιθάκης"