- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Βραζιλία: 92 θάνατοι εξαιτίας της COVID-19- Πάνω από 4.000 κρούσματα σε 24 ώρες
ΔΙΕΘΝΗ
Το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας, ανακοίνωσε χθες Κυριακή ότι τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν 92 ασθενείς εξαιτίας επιπλοκών της COVID-19 και επιβεβαιώθηκαν 4.043 κρούσματα του SARS-CoV-2.
Με 614.278 νεκρούς αφότου εκδηλώθηκε η πανδημία του νέου κοροναϊού στην επικράτειά του, το μεγαλύτερο κράτος της Λατινικής Αμερικής με 212 εκατομμύρια κατοίκους καταγράφει τον δεύτερο βαρύτερο απολογισμό θυμάτων στον πλανήτη σε απόλυτα μεγέθη, πίσω μόνο από τις ΗΠΑ.
Τα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν πλέον φθάσει συνολικά τα 22.080.906· η Βραζιλία παραμένει τρίτη παγκοσμίως στην κατάταξη βάσει του αριθμού των καταγεγραμμένων μολύνσεων από τον ιό, πίσω από τις ΗΠΑ και την Ινδία, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΑ
Σιμπίχα: Ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ μίλησε με την ουκρανική αντιπροσωπεία μετά τις διαβουλεύσεις στη Μόσχα
ΔΙΕΘΝΗ
Φον ντερ Λάιεν: "Θα διασφαλίσουμε ότι η Ουκρανία θα προχωρήσει τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις από θέση ισχύος"
ΔΙΕΘΝΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Μεσημεριανό Δελτίο 03/12/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εντοπίστηκαν όπλα στην αποχέτευση του αστυνομικού τμήματος Κυψέλης
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ "Καταδρομική" στο Κουκάκι- Βανδαλισμοί από κουκουλοφόρους
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Νεύρα στην Τουρκία- Προκλητικός ο Ομέρ Τσελίκ
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Το επόμενο βήμα του Αλ. Τσίπρα- Με μηνύματα η παρουσίαση του βιβλίου του
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ένταση στο υπουργείο Μεταφορών- Χωρίς ταξί και αύριο
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αλλάζει το κληρονομικό Δίκαιο- "Εκκαθαριστής" χρεών