- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Βρετανία: Το αεροδρόμιο του Χίθροου κάνει έκκληση προς την κυβέρνηση να ανοίξει τη χώρα για τους εμβολιασμένους ταξιδιώτες
ΔΙΕΘΝΗ
Το αεροδρόμιο του Χίθροου στη βρετανική πρωτεύουσα έκανε έκκληση προς την κυβέρνηση να ανοίξει τη χώρα για τους εμβολιασμένους ταξιδιώτες από την ΕΕ και τις ΗΠΑ από το τέλος αυτού του μήνα ώστε να υπάρξει ταξιδιωτική ανάκαμψη έπειτα από ακόμη έξι θυελλώδεις μήνες.
Το Χίθροου, το οποίο πριν από την πανδημία ήταν το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στην Ευρώπη, ανακοίνωσε ότι λιγότεροι από τέσσερα εκατομμύρια ταξιδιώτες ταξίδεψαν μέσω αυτού κατά το πρώτο ήμισυ του 2021.
"Το Ηνωμένο Βασίλειο...μένει πίσω από τους αντιπάλους του στην ΕΕ στο διεθνές εμπόριο με το να καθυστερεί να άρει τους περιορισμούς", αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση ο εκτελεστικός διευθυντής του αεροδρομίου Τζον Χόλαντ-Κέι.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 6/2/2026
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ TikTok ALPHA
- ΔΙΕΘΝΗ Αποκαθήλωσαν τη "Μελόνι"- Παρέμβαση του Βατικανού
- ΔΙΕΘΝΗ Ξεχασμέα αριστουργήματα στο "σφυρί" δημοπρατήθηκαν για εκατομμύρια δολάρια
- ΔΙΕΘΝΗ Γαλλία: Νέα "μόδα" στο Παρίσι- Οι ουρές φέρνουν ...ουρές
- ΔΙΕΘΝΗ ΗΠΑ: Απήγαγαν τη μητέρα παρουσιάστριας- Εκκλήσεις και επικήρυξη από το FBI
- ΔΙΕΘΝΗ Ντ. Τραμπ, Βλ. Πούτιν και ...Τομ Κρουζ - Στα χαρακώματα για τα πυρηνικά