- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Βρετανία: Το αεροδρόμιο του Χίθροου κάνει έκκληση προς την κυβέρνηση να ανοίξει τη χώρα για τους εμβολιασμένους ταξιδιώτες
ΔΙΕΘΝΗ
Το αεροδρόμιο του Χίθροου στη βρετανική πρωτεύουσα έκανε έκκληση προς την κυβέρνηση να ανοίξει τη χώρα για τους εμβολιασμένους ταξιδιώτες από την ΕΕ και τις ΗΠΑ από το τέλος αυτού του μήνα ώστε να υπάρξει ταξιδιωτική ανάκαμψη έπειτα από ακόμη έξι θυελλώδεις μήνες.
Το Χίθροου, το οποίο πριν από την πανδημία ήταν το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στην Ευρώπη, ανακοίνωσε ότι λιγότεροι από τέσσερα εκατομμύρια ταξιδιώτες ταξίδεψαν μέσω αυτού κατά το πρώτο ήμισυ του 2021.
"Το Ηνωμένο Βασίλειο...μένει πίσω από τους αντιπάλους του στην ΕΕ στο διεθνές εμπόριο με το να καθυστερεί να άρει τους περιορισμούς", αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση ο εκτελεστικός διευθυντής του αεροδρομίου Τζον Χόλαντ-Κέι.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 8/3/2026
- ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Συναγερμός για την εκτόξευση τιμών του Πετρέλαιου – Πάνω από 100 δολάρια το βαρέλι
- ΔΙΕΘΝΗ Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ ανακοινώθηκε και επίσημα ως νέος Ανώτατος Ηγέτης του Ιράν
- ΔΙΕΘΝΗ Το ΝΑΤΟ αναχαίτισε Ιρανικό πύραυλο στον τουρκικό εναέριο χώρο
- ΔΙΕΘΝΗ Προτάσεις μόδας από το Παρίσι
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίδομα παιδιού: Ηλεκτρονικές αιτήσεις έως τις 11 Μαρτίου
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πόλεμος στη Μ. Ανατολή- Ευρωπαϊκή "ασπίδα"