- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Ινδία: Παγκόσμιο ρεκόρ για 2η συνεχόμενη ημέρα σε κρούσματα και νεκρούς
ΔΙΕΘΝΗ
Η γιγαντιαία χώρα της Ασίας κατέγραψε το ίδιο διάστημα τραγικό ρεκόρ 2.263 θανάτων εξαιτίας της COVID-19 το ίδιο διάστημα.
Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας έφθασε έτσι τους 186.920 νεκρούς, ενώ το σύνολο των κρουσμάτων ξεπέρασε τα 16 εκατομμύρια.
Το σύστημα υγείας της χώρας έχει αρχίσει να καταρρέει εξαιτίας του σφοδρού νέου κύματος της πανδημίας, το οποίο εν μέρει αποδίδεται σε μια «διπλή μετάλλαξη» του νέου κοροναϊού που εξαπλώνεται ραγδαία.
Στο ομόσπονδο κράτος Μαχαράστρα, από τις εστίες της κρίσης, 13 ασθενείς έχασαν τη ζωή τους σήμερα όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου κοντά στη Μουμπάι, δύο ημέρες μετά τους θανάτους τουλάχιστον 29 διασωληνωμένων ασθενών σε δημόσιο νοσοκομείο εξαιτίας διαρροής στη δεξαμενή με το οξυγόνο στην πόλη Νασίκ.
Στην Ινδία των 1,3 δισ. κατοίκων καταγράφονται ο τέταρτος βαρύτερος απολογισμός θυμάτων της πανδημίας και ο δεύτερος υψηλότερος αριθμός μολύνσεων στον κόσμο.
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 22/01/2026
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Παρασκευή 23/01/2026
- ΔΙΕΘΝΗ Οι Μπέκαμ στα «μαχαίρια» - Επίθεση του Μπρούκλιν στους γονείς του
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο εμβληματικός κυβερνήτης Ιωάννης Καποδίστριας απόψε στους «Πρωταγωνιστές»
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Τρίτη ημέρα κατάθεσης του αυτόπτη μάρτυρα στη δίκη για το θάνατο του Σήφη Βαλυράκη
- ΔΙΕΘΝΗ Ληστεία με όπλα και λοστούς στο Λονδίνο
- ΔΙΕΘΝΗ Νέο ατύχημα με τρένο στην Ισπανία – 6 τραυματίες