- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Ινδία: Παγκόσμιο ρεκόρ για 2η συνεχόμενη ημέρα σε κρούσματα και νεκρούς
ΔΙΕΘΝΗ
Η γιγαντιαία χώρα της Ασίας κατέγραψε το ίδιο διάστημα τραγικό ρεκόρ 2.263 θανάτων εξαιτίας της COVID-19 το ίδιο διάστημα.
Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας έφθασε έτσι τους 186.920 νεκρούς, ενώ το σύνολο των κρουσμάτων ξεπέρασε τα 16 εκατομμύρια.
Το σύστημα υγείας της χώρας έχει αρχίσει να καταρρέει εξαιτίας του σφοδρού νέου κύματος της πανδημίας, το οποίο εν μέρει αποδίδεται σε μια «διπλή μετάλλαξη» του νέου κοροναϊού που εξαπλώνεται ραγδαία.
Στο ομόσπονδο κράτος Μαχαράστρα, από τις εστίες της κρίσης, 13 ασθενείς έχασαν τη ζωή τους σήμερα όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου κοντά στη Μουμπάι, δύο ημέρες μετά τους θανάτους τουλάχιστον 29 διασωληνωμένων ασθενών σε δημόσιο νοσοκομείο εξαιτίας διαρροής στη δεξαμενή με το οξυγόνο στην πόλη Νασίκ.
Στην Ινδία των 1,3 δισ. κατοίκων καταγράφονται ο τέταρτος βαρύτερος απολογισμός θυμάτων της πανδημίας και ο δεύτερος υψηλότερος αριθμός μολύνσεων στον κόσμο.
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Μεσημεριανό Δελτίο 27/01/2026
- ΔΙΕΘΝΗ Κίνα: Εορτασμοί για το έτος του αλόγου
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κορυφαίο Πανεπιστήμιο σε Ελλάδα και Κύπρο το ΕΚΠΑ
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Σύσκεψη στο Μαξίμου για την ευλογιά – Νέο «όχι» στους εμβολιασμούς
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Χειροπέδες σε 46χρονο για αρχαιοκαπηλία
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Έρχονται δύο νέα κύματα κακοκαιρίας με καταιγίδες και αέρα
- ΔΙΕΘΝΗ Εφιάλτης για Ρώσους τουρίστες στη Σρι Λάνκα – Τους επιτέθηκε ελέφαντας