- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Η AstraZeneca αποσύρθηκε από τη σημερινή συζήτηση για τα εμβόλια
ΔΙΕΘΝΗ
Αυτή θα ήταν η τρίτη κατά σειρά συζήτηση προκειμένου να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει με τις παραδόσεις προς τα κράτη-μέλη της ΕΕ.
Ο ίδιος αξιωματούχος σημείωσε ότι η ΕΕ επιμένει στο να επιστρέψει η εταιρεία στις συνομιλίες έτσι ώστε να δώσει τις εξηγήσεις που έχουν ζητηθεί.
Η AstraZeneca διαψεύδει αναβολή της συνάντησης με την ΕΕ
Η φαρμακευτική εταιρεία AstraZeneca διέψευσε ότι αρνήθηκε να προσέλθει σε συνάντηση με την Ευρωπαϊκή Ενωση με θέμα την τροφοδοσία της Ευρώπης σε εμβόλια κατά της Covid-19 και δηλώνει ότι η συνάντηση θα γίνει σύμφωνα με το πρόγραμμα αργότερα σήμερα.
«Θα συναντηθούμε με την Ευρωπαϊκή Ενωση αργότερα σήμερα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του εκπρόσωπος της εταιρείας.
Ο υπουργός Υγείας της Αυστρίας Ρούντολφ Ανσχόμπερ δήλωσε νωρίτερα ότι η εταιρεία ανέβαλε μέχρι την Πέμπτη τις διαπραγματεύσεις για την μείωση της τροφοδοσίας της Ευρώπης σε εμβόλια.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΣΧΕΤΙΚΑ
ΗΠΑ: Διακοπή της ηλεκτροδότησης σε περισσότερα από 300.000 νοικοκυριά εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας
ΔΙΕΘΝΗ
Ουκρανία: Περίπου 1.700 πολυκατοικίες στο Κίεβο παραμένουν χωρίς θέρμανση μετά από ρωσικό πλήγμα
ΔΙΕΘΝΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Mεσημεριανό Δελτίο 25/01/2026
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Κυριακή 25/01/2026
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εκδήλωση μνήμης για τον Σήφη Βαλυράκη
- ΔΙΕΘΝΗ Κίνα: Εφαρμογή τους ρωτά αν ζουν
- ΔΙΕΘΝΗ Φονική πυρκαγιά στο Μπρονξ
- ΔΙΕΘΝΗ Οργή για την αποφυλάκιση του ιδιοκτήτη του κλαμπ στην Ελβετία
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Έκρηξη σε ντισκοτέκ – Νέο βίντεο με τον βομβιστή