- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Πακιστάν-αεροπορικό δυστύχημα: Εντοπίστηκαν τα δύο μαύρα κουτιά
ΔΙΕΘΝΗ
Ο καταγραφέας δεδομένων της πτήσης και ο καταγραφέας συνομιλιών στον θάλαμο διακυβέρνησης εντοπίστηκαν και περισυνελέχθησαν από το σημείο όπου συνετρίβη την Παρασκευή ένα αεροσκάφος των Πακιστανικών Αερογραμμών (PIA).
«Τα μαύρα κουτιά βρέθηκαν αργά χθες το βράδυ, τα παραδίδουμε στην επιτροπή έρευνας», είπε ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Αμπντουλάχ Χαν.
Το Airbus της PIA, στο οποίο επέβαιναν συνολικά 99 άνθρωποι, συνετρίβη σε μια πυκνοκατοικημένη συνοικία του Καράτσι το απόγευμα της Παρασκευής, αφού προηγουμένως επιχείρησε δύο φορές να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της πόλης.
Τουλάχιστον 97 άνθρωποι σκοτώθηκαν, ενώ δύο από τους επιβάτες ανασύρθηκαν ζωντανοί από τα συντρίμμια.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 19/3/2026
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Παρασκευή 20/3/2026
- ΔΙΕΘΝΗ Tik Tok Alpha Αυστραλία- Τρύπωσε σε ράφι με παιχνίδια
- ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η Novibet χορηγός στη θρυλική Σάντος – Στη φανέλα της βραζιλιάνικης ομάδας
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μαθητές από τα Χανιά - Εικονική δίκη για τους κινδύνους στα social
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ημερίδα Κeele Greece για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή - 6.000 γεννήσεις ετησίως στην Ελλάδα
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κινητικότητα στην Κεντροαριστερά - Μήνυμα Ανδρουλάκη και αντιδράσεις