- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Διχασμένη η κοινή γνώμη για το εάν η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ πρέπει να παραμείνει στη θέση μετά την εκλογή νέου αρχηγού του CDU
ΔΙΕΘΝΗ
Διχασμένη μοιάζει η γερμανική κοινή γνώμη όσον αφορά το εάν η Άγγελα Μέρκελ πρέπει να παραμείνει στην καγκελαρία και να εξαντλήσει την θητεία της αφού εκλεγεί ο νέος πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) και υποψήφιος καγκελάριος.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού Der Spiegel, το 35,7% των ερωτηθέντων απαντά ότι «ναι, σε κάθε περίπτωση», η κυρία Μέρκελ πρέπει να αποχωρήσει μετά την εκλογή νέου αρχηγού, ενώ το 30,2% εκτιμά ότι θα πρέπει να παραμείνει στην θέση της, ανεξαρτήτως των εξελίξεων στο CDU. «Μάλλον ναι» στην αποχώρηση της Καγκελαρίου απαντά το 10,3%, «μάλλον όχι» το 15,7%, ενώ αναποφάσιστο δηλώνει το 8,1%.
Η κυρία Μέρκελ έχει κατ' επανάληψη δηλώσει ότι σκοπεύει να ολοκληρώσει την τρέχουσα θητεία της, η οποία λήγει το φθινόπωρο του 2021.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Το γαλλικό αεροπλανοφόρο "Σαρλ ντε Γκωλ" και η συνοδεία του αναπτύσσονται στον Βόρειο Ατλαντικό
ΔΙΕΘΝΗ
Γερμανία: Την απελευθέρωση δημοσιογράφου της DW που έχει συλληφθεί στην Τουρκία ζήτησε η κυβέρνηση
ΔΙΕΘΝΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 20/2/2026
- ΔΙΕΘΝΗ "Έκρηξη βυτιοφόρου στη Χιλή- Τέσσερις νεκροί
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η γιορτή της οικογένειας του ALPHA με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας
- ΔΙΕΘΝΗ Τουρκία: Επίθεση σκύλου σε φοιτήτρια
- ΔΙΕΘΝΗ Κρίση υπογεννητικότητας στη Γαλλία- Προνόμοια στους νέους
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Στην Ύδρα ο Μπραντ Πιτ για τα γυρίσματα ταινίας του Χόλυγουντ
- ΔΙΕΘΝΗ Εξωγήινη ζωή και UFO: Εντολή Τραμπ για δημοσιοποίηση αρχείων