- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Γερμανία: Δώδεκα συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας σε βάρος οργάνωσης της άκρας δεξιάς
ΔΙΕΘΝΗ
Δώδεκα άνδρες, όλοι γερμανικής υπηκοότητας, συνελήφθησαν σήμερα στο πλαίσιο έρευνας για μια οργάνωση της άκρας δεξιάς που είναι ύποπτη ότι υποθάλπει επιθέσεις εναντίον «πολιτικών αξιωματούχων, αιτούντων άσυλο και μουσουλμάνων», ανακοίνωσε η γερμανική ομοσπονδιακή εισαγγελία.
Τέσσερις από τους συλληφθέντες είναι ύποπτοι ότι σχημάτισαν «μια ακροδεξιά ένωση τρομοκρατικού χαρακτήρα» ενώ οι οκτώ άλλοι ήταν έτοιμοι να τους υποστηρίξουν οικονομικά ή να τους βοηθήσουν να προμηθευθούν όπλα», διευκρίνισε σε ανακοίνωσή της η εισαγγελία της Καρλσρούης.
Οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν σε 13 διαφορετικά σημεία σε πέντε ομόσπονδα κρατίδια της χώρας, ανάμεσα στα οποία η Βαυαρία και η Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία.
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 31/1/2026
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Κυριακή 1/02/2026
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σύλληψη οδηγών στη Θεσσαλονίκη – «Έσπασαν» τα κοντέρ
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Έσωσαν ελάφι στη Ρόδο – Ήταν παγιδευμένο σε σχοινιά
- ΔΙΕΘΝΗ Γαλλία – Αστυνομικοί διαδηλώνουν για αυξήσεις
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επιλέγουν το έτοιμο μαγειρευτό φαγητό – «Χρόνος και μεγαλύτερο κόστος στο σπίτι»
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις στο Ιράν – Γιατί καθυστερεί ο Τραμπ – Το σχόλιο του Δήμου Βερύκιου