- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Συνταξιούχος πήρε 24.000 φορές τηλέφωνο την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών του τηλεφωνικού του παρόχου
ΔΙΕΘΝΗ
Ο 71χρονος αυτός τέθηκε υπό κράτηση την προηγούμενη εβδομάδα αφού έπαιρνε περισσότερες από 400 φορές την εβδομάδα τηλέφωνα στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας τηλεφωνίας KDDI, επεσήμανε σήμερα εκπρόσωπος της αστυνομίας του Τόκιο.
«Ήθελε οι υπάλληλοι στην KDDI να πάνε σπίτι του και να του ζητήσουν συγγνώμη επειδή παραβίασαν τους όρους του συμβολαίου του. Επίσης συχνά έκλεινε το τηλέφωνο αμέσως αφού καλούσε», πρόσθεσε.
Ο 71χρονος συνελήφθη για το αδίκημα της «παρακώλυσης» εμπορικής δραστηριότητας.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο συνταξιούχος επιδιδόταν σε αυτή την ενοχλητική δραστηριότητα επί δύο χρόνια και συνολικά έκανε περίπου 24.000 τηλεφωνήματα από δημόσια τηλέφωνα για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του προς την εταιρεία και να προσβάλει τους υπαλλήλους της υπηρεσίας εξυπηρέτησης πελατών.
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 22/01/2026
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Πέμπτη 23/01/2026
- ΔΙΕΘΝΗ Tik Tok ALPHA: «Έφαγε» πόρτα η Ριάνα
- ΔΙΕΘΝΗ Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Βαλεντίνο
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ξεκίνησε η δίκη για τον θάνατο του αστυνομικού Λιγγερίδη
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Φονικό τροχαίο από αλκοόλ – ναρκωτικά – 18 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή στον οδηγό της Porche
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Δολοφονία το δήθεν τροχαίο στη Ρόδο