- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Συνταξιούχος πήρε 24.000 φορές τηλέφωνο την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών του τηλεφωνικού του παρόχου
ΔΙΕΘΝΗ
Ο 71χρονος αυτός τέθηκε υπό κράτηση την προηγούμενη εβδομάδα αφού έπαιρνε περισσότερες από 400 φορές την εβδομάδα τηλέφωνα στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας τηλεφωνίας KDDI, επεσήμανε σήμερα εκπρόσωπος της αστυνομίας του Τόκιο.
«Ήθελε οι υπάλληλοι στην KDDI να πάνε σπίτι του και να του ζητήσουν συγγνώμη επειδή παραβίασαν τους όρους του συμβολαίου του. Επίσης συχνά έκλεινε το τηλέφωνο αμέσως αφού καλούσε», πρόσθεσε.
Ο 71χρονος συνελήφθη για το αδίκημα της «παρακώλυσης» εμπορικής δραστηριότητας.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο συνταξιούχος επιδιδόταν σε αυτή την ενοχλητική δραστηριότητα επί δύο χρόνια και συνολικά έκανε περίπου 24.000 τηλεφωνήματα από δημόσια τηλέφωνα για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του προς την εταιρεία και να προσβάλει τους υπαλλήλους της υπηρεσίας εξυπηρέτησης πελατών.
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 17/12/2025
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Πέμπτη 18/12/2025
- ΔΙΕΘΝΗ Ιερέας DJ
- ΔΙΕΘΝΗ Πέμπτη σεζόν για το «Emily in Paris» - Πρεμιέρα στο Παρίσι
- ΔΙΕΘΝΗ Κάθε χρόνο στην κορυφή
- ΔΙΕΘΝΗ Ιταλικά ΜΜΕ: Εισιτήριο 2 ευρώ στη Φοντάνα ντι Τρέβι
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Έντονη αντίδραση των συλλόγων «Θάνος Αξαρλιάν» και «Ως εδώ» για τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ