- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Ερντογάν: «Οι πληροφορίες για δραπέτευση εκατοντάδων μελών του ΙΚ αποτελεί παραπληροφόρηση»
ΔΙΕΘΝΗ
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες κρατούμενοι του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν συνεπεία της τουρκικής επίθεσης στην βόρεια Συρία αποτελούν «παραπληροφόρηση» που έχει ως στόχο να προκαλέσει την Δύση, μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.
Οι κουρδικές αρχές στην βόρεια Συρία ανακοίνωσαν σήμερα ότι 785 ξένοι συνδεόμενοι με το Ισλαμικό Κράτος κατόρθωσαν να δραπετεύσουν από στρατόπεδο όπου εκρατούντο, έπειτα από βομβαρδισμό από τις τουρκικές δυνάμεις σήμερα.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, οι πληροφορίες αυτές είναι εσφαλμένες και έχουν ως στόχο να προκαλέσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες δυτικές δυνάμεις.
ΣΧΕΤΙΚΑ
Ο Τραμπ χλευάζει τον Μακρόν ο οποίος «παρίστανε τον σκληρό τύπο» στο Νταβός, όπως είπε ο Αμερικανός πρόεδρος
ΔΙΕΘΝΗ
Νταβός-Ομιλία Τραμπ: «Αγαπώ την Ευρώπη και θέλω να την δω να πηγαίνει καλά, αλλά δεν οδεύει προς τη σωστή κατεύθυνση»
ΔΙΕΘΝΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Μεσημεριανό Δελτίο 21/1/2026
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τριβές στη Χ. Τρικούπη – Κόντρες πριν από το συνέδριο
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τέλος το μπλόκο τη Νίκαια – Αποχωρούν την Παρασκευή με πορεία στη Λάρισα
- ΔΙΕΘΝΗ Κρίσιμη ψηφοφορία για τη Mercosur – Αγρότες «πολιορκούν» το Ευρωκοινοβούλιο
- ΔΙΕΘΝΗ Σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία – Ξεσπούν οι συγγενείς
- ΔΙΕΘΝΗ «Έφοδος» στην Πολωνία -Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος ναρκωτικών
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Έρευνες και στη Γερμανία για τη 16χρονη «Είδα τη Λόρα στο Βερολίνο»