- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Κρεμλίνο: Ο Μαδούρο θα επισκεφτεί σύντομα την Μόσχα για συνομιλίες
ΔΙΕΘΝΗ
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου Προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, επιβεβαίωσε πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο θα επισκεφτεί σύντομα την Μόσχα για συνομιλίες.
«Η επίσκεψη πράγματι ετοιμάζεται και θα πραγματοποιηθεί αρκετά σύντομα. Την ακριβή ημερομηνία θα την ανακοινώσουμε», δήλωσε ο Πεσκόφ στους δημοσιογράφους.
Όπως είχε δηλώσει νωρίτερα ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ, ο οποίος είχε συζητήσει το θέμα της προετοιμασίας της επίσκεψης του Μαδούρο κατά την διάρκεια της δικής του επίσκεψης τον Ιούλιο στο Καράκας, «η συνάντηση σε επίπεδο κορυφής, θα προωθήσει τη συνεργασία προς όλες τις κατευθύνσεις», ενώ βρίσκονται υπό επεξεργασία διάφορες συμφωνίες μεταξύ των δύο χωρών.
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 26/12/2026
- ΔΙΕΘΝΗ Μαγικές εικόνες από τη NASA – Το ταξίδι του Αη Βασίλη
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ «Μαϊμού» τεχνικοί εξαπάτησαν 70χρονη στη Θεσσαλονίκη – Της άρπαξαν χρηματικό ποσό και τιμαλφή
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Θάνατος 87χρονης στο Κολωνάκι το 2022- Συνελήφθη ο γιος της
- ΔΙΕΘΝΗ ΗΠΑ – Ανήλικοι οδηγούσαν κλεμμένο ι.χ
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Απάντηση Ν. Δένδια στο τουρκικό υπουργείο άμυνας- «Η Ελλάδα δεν απειλεί κανέναν»
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Π. Διαμαντή – Δασκάλα στη Φουρνά Ευρυτανίας - Στους 50 κορυφαίους εκπαιδευτικούς του κόσμου