- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Φανατικός λάτρης της Marvel παρακολούθησε την τελευταία ταινία των "Εκδικητών" 110 φορές
ΔΙΕΘΝΗ
"Δουλεύω δέκα ώρες, παρακολουθώ το Avengers: Endgame δύο φορές καθημερινά, τουλάχιστον έξι ώρες", απάντησε ο Αλάνις όταν κάποιον τον ρώτησε σχετικά στο Twitter.
Σε κάθε επίσκεψή του στον κινηματογράφο, ο νεαρός από τη Φλόριντα αναρτά μια σέλφι στην οποία εικονίζεται να κρατά το καινούριο εισιτήριο. Σε όλες συνοδεύεται από κάποιον υπάλληλο του σινεμά.
Το βράδυ της Δευτέρας ο Αλάνις ανάρτησε την 110η φωτογραφία του, χωρίς να διευκρινίσει αν σκοπεύει να συνεχίσει. Πάντως, έχει ήδη σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ, αν και επισήμως αυτό δεν έχει αναγνωριστεί από το Βιβλίο Γκίνες. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε από τον Φεβρουάριο του 2019 ένας άλλος λάτρης των Avengers που παρακολουθήσε την προηγούμενη ταινία της σειράς, τον "Πόλεμο της Αιωνιότητας" 103 φορές.
Την Κυριακή, ο Αγκουστίν Αλάνις αφιέρωσε την 103η επίσκεψή του στον κινηματογράφο στον κάτοχο του ρεκόρ.
Στις αρχές Μαΐου η ταινία "Οι Εκδικητές: Τελευταία Πράξη" εκθρόνισε τον Τιτανικό από τη δεύτερη θέση του box office όλων των εποχών και την Δευτέρα απείχε μόλις 58 εκατομμύρια από το ιστορικό ρεκόρ του Avatar (2,788 δισεκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις).
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 06/03/2026
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός το Σάββατο 07/03/2026
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η Alter Ego Media απέκτησε το 50,1% της More.gr
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο Μπραντ Πιτ στην Αθήνα
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ταινία μαθητών κατά του μπούλινγκ : «Δώσε μου πνοή»
- ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Σε θέση μάχης ενόψει της συζήτησης για τις υποκλοπές
- ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Αύξηση έως και 69% σε μπρόκολα μαρούλια και λεμόνια