- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Ισπανία: Οι τράπεζες προσφέρουν αναστολή πληρωμής δανείου για νοικοκυριά και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις πλημμύρες
ΔΙΕΘΝΗ
Τουλάχιστον 217 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πολλοί ακόμη εξακολουθούν να αγνοούνται στις χειρότερες πλημμύρες που σημειώθηκαν στη χώρα εδώ και δεκαετίες.
Οι τράπεζες βρίσκονται επίσης σε επαφή με το κρατικό πιστωτικό ίδρυμα ICO για να σχεδιάσουν τη λήψη άλλων μέτρων και να βοηθήσουν οικογένειες και εταιρείες να αντεπεξέλθουν στον οικονομικό αντίκτυπο από τις πλημμύρες, ανακοίνωσαν αργά χθες, το βράδυ οι ενώσεις.
Το 2020 και το 2021 η κυβέρνηση παρέτεινε την ημερομηνία αποπληρωμής των δανείων που έχουν χορηγηθεί από κρατικά πιστωτικά ιδρύματα ώστε να στηριχθούν οι μεσαίες επιχειρήσεις στον απόηχο της πανδημίας της COVID-19, ενώ παρέτεινε και το πάγωμα στην αποπληρωμή των δανείων ιδιωτών.
Ένα χρόνο αργότερα η ισπανική κυβέρνηση πρότεινε μέτρα ανακούφισης για τους δανειολήπτες προκειμένου να βοηθήσει τις οικογένειες να αντεπεξέλθουν στα υψηλότερα κόστη δανεισμού.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)
ΣΧΕΤΙΚΑ
Αλβανία: Ηθοποιός μηνύει την κυβέρνηση επειδή χρησιμοποίησε τα χαρακτηριστικά του προσώπου και της φωνής της για το avatar της «υπουργού Τεχνητής Νοημοσύνης»
ΔΙΕΘΝΗ
Γερμανία-Διάσκεψη για την Ασφάλεια: Συνάντηση του Κινέζου ΥΠΕΞ με τους ομολόγους του των ΗΠΑ και Ουκρανίας
ΔΙΕΘΝΗ
Ο Μακρόν υπέρ της στέρησης του δικαιώματος του εκλέγεσθαι όσων κρίνονται ένοχοι αντισημιτικών-ρατσιστικών πράξεων-σχολίων
ΔΙΕΘΝΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Μεσημεριανό Δελτίο 13/02/2026
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική γραμματεία στο ΠΑΣΟΚ- Σε ρυθμούς συνεδρίου
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κόντρες για τις συλλογικές συμβάσεις με φόντο την υπόθεση Παναγόπουλου
- ΔΙΕΘΝΗ Φονική καταιγίδα σφυροκοπά Γαλλία και Ισπανία
- ΔΙΕΘΝΗ Γυναικοκτόνοι κατά συρροή στην Τουρκία – Τους πρόδωσαν οι κάμερες
- ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Κομπίνα με αλλαγή ΑΦΜ και αχυρανθρώπους – Φέσωσαν 43 εκ. εφορία και ταμεία
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Καταδίωξη ανηλίκου με κλεμμένη μηχανή