- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Η Μάλια Ομπάμα επέλεξε το όνομα Μάλια Αν στην κινηματογραφική της καριέρα
ΔΙΕΘΝΗ
Όπως γνωρίζουν ήδη οι λάτρεις των Φεστιβάλ Κινηματογράφου, η Μάλια, η μεγαλύτερη κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα χρησιμοποιεί το μεσαίο όνομά της και αναφέρεται ως «Malia Ann» στην πρόσφατη μικρού μήκους ταινία της «The Heart» που προβλήθηκε στο Σάντανς.
Με το ίδιο όνομα αναφέρεται στην περσινή σειρά «Swarm», που δημιούργησε από κοινού με τους Τζανίν Νέιμπερς και Ντόλαντ Γκλόβερ.
Η επιλογή της Μάλια να μην χρησιμοποιεί το επίθετό της έγινε ξαφνικά θέμα συζήτησης. Ενώ κάποιοι έσπευσαν να αμφισβητήσουν ή ακόμα και να χλευάσουν την κίνηση, περισσότεροι υπερασπίστηκαν την απόφαση.
Κάποιοι άλλοι ανέφεραν παραδείγματα του παρελθόντος άλλων καλλιτεχνών που ακολούθησαν παρόμοια διαδρομή στην αρχή της καριέρας τους, συμπεριλαμβανομένων των Νίκολας Κέιτζ και Αντζελίνα Τζολί, οι οποίοι προέρχονται από διάσημες οικογένειες.
«Αφήστε να ζήσει ως Μάλια Αν» σημειώνεται σε σχόλιο του X.
«Όλοι ξέρουμε ποια είναι» αναφέρεται σε άλλο σχόλιο.
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)ΣΧΕΤΙΚΑ
Ο Τραμπ χλευάζει τον Μακρόν ο οποίος «παρίστανε τον σκληρό τύπο» στο Νταβός, όπως είπε ο Αμερικανός πρόεδρος
ΔΙΕΘΝΗ
Νταβός-Ομιλία Τραμπ: «Αγαπώ την Ευρώπη και θέλω να την δω να πηγαίνει καλά, αλλά δεν οδεύει προς τη σωστή κατεύθυνση»
ΔΙΕΘΝΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Μεσημεριανό Δελτίο 21/1/2026
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τριβές στη Χ. Τρικούπη – Κόντρες πριν από το συνέδριο
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τέλος το μπλόκο τη Νίκαια – Αποχωρούν την Παρασκευή με πορεία στη Λάρισα
- ΔΙΕΘΝΗ Κρίσιμη ψηφοφορία για τη Mercosur – Αγρότες «πολιορκούν» το Ευρωκοινοβούλιο
- ΔΙΕΘΝΗ Σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία – Ξεσπούν οι συγγενείς
- ΔΙΕΘΝΗ «Έφοδος» στην Πολωνία -Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος ναρκωτικών
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Έρευνες και στη Γερμανία για τη 16χρονη «Είδα τη Λόρα στο Βερολίνο»