- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
«Εξαιρετική» η υγεία του Τραμπ, που έχει χάσει βάρος, σύμφωνα με τον γιατρό του
ΔΙΕΘΝΗ
Ο γιατρός του Ντόναλντ Τραμπ στο ιατρικό δελτίο που δόθηκε χθες, Δευτέρα, στη δημοσιότητα ανέφερε ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ χαίρει «εξαιρετικής υγείας» και πρόσθεσε ότι «θα συνεχίσει να έχει έναν υγιή και ενεργό τρόπο ζωής για πολλά χρόνια».
Το ιατρικό δελτίο, το οποίο ο 77χρονος Τραμπ ανήρτησε στο Truth Social, δημοσιεύθηκε την ημέρα που ο Δημοκρατικός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν γιόρτασε τα 81α γενέθλιά του. Η σωματική και πνευματική υγεία και των δύο ανδρών έχει αναχθεί σε σημαντικό ζήτημα ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2024, στις οποίες αναμένεται να είναι και πάλι αντίπαλοι.
«Ο πρόεδρος Τραμπ έχει μειώσει το βάρος του μέσω μιας βελτιωμένης δίαιτας και συνεχούς καθημερινής σωματικής δραστηριότητας, ενώ παράλληλα διατηρεί ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα», ανέφερε το ιατρικό δελτίο το οποίο έχει υπογράψει ο Μπρους Άρονγουολντ, οστεοπαθολόγος από το Νιου Τζέρσι.
Στο ιατρικό δελτίο δεν αναφέρονταν άλλες λεπτομέρειες.
Τα αποτελέσματα «των ιατρικών του εξετάσεων είναι μέσα στα κανονικά όρια και οι εξετάσεις για την πνευματική του υγεία είναι εξαιρετικές», πρόσθεσε ο Άρονγουολντ.
Ο Τραμπ είναι το φαβορί να κερδίσει το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές, ενώ ο Μπάιντεν έχει δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος για μια δεύτερη θητεία.
Το 2016 ο Χάρολντ Μπόρνστιν, γιατρός του Ρεπουμπλικάνου πρώην προέδρου, είχε παρουσιάσει αντίστοιχο δελτίο υγείας για τον Τραμπ και είχε τονίσει ότι δεν δέχθηκε υποδείξεις από εκείνον για το περιεχόμενό του.
Ο Τραμπ είχε δηλώσει ότι ζυγίζει 98 κιλά και έχει ύψος 1,90 τον Αύγουστο, όταν παρουσιάστηκε σε φυλακή της Ατλάντα στο πλαίσιο της υπόθεσης που αφορά την προσπάθειά του να ανατρέψει το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του 2020 στην Τζόρτζια.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @Alphine’s στο twitter (X)
ΣΧΕΤΙΚΑ
Πόλεμος στην Ουκρανία: «Απόλυτη ανάγκη να διατηρηθεί η συμφωνία απόψεων Ευρώπης, Ουκρανίας και ΗΠΑ», δηλώνει η πρωθυπουργός Μελόνι
ΔΙΕΘΝΗ
Την ανάγκη να δοθούν στο Κίεβο ισχυρές εγγυήσεις ασφαλείας υπογράμμισε ο πρόεδρος Μακρόν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο Ζελένσκι
ΔΙΕΘΝΗ
Πακιστάν: Πέθανε στα 71 της χρόνια η πρώτη γυναίκα επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας της χώρας, Σαμσάντ Αχτάρ
ΔΙΕΘΝΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 27/12/2025
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Κυριακή 28/12/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μηνύματα ζωής και αισιοδοξίας
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Συλλήψεις «μεθυσμένων» οδηγών
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Γιορτές μετά μουσικής – Δεν πέφτει καρφίτσα
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μπαράζ μεταναστευτικών αφίξεων στην Κρήτη
- ΔΙΕΘΝΗ «Φιλανθρωπική καμπάνια» στην Ιταλία - Έκαναν έρανο για τη Χαμάς