- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Μεντβέντεφ: Η Ρωσία θα καταλάβει περισσότερα εδάφη στην Ουκρανία
ΔΙΕΘΝΗ
«Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση (στην Ουκρανία) θα συνεχιστεί μέχρι την πλήρη καταστροφή του ναζιστικού καθεστώτος στο Κίεβο και την απελευθέρωση των αρχικά ρωσικών εδαφών από τα χέρια του εχθρού», έγραψε ο Μεντβέντεφ με ανάρτηση στο Telegram.
«Η νίκη θα είναι δική μας. Και περισσότερες νέες περιοχές θα ενταχθούν στη Ρωσία», τόνισε ο νυν υπ’ αριθμόν δύο στο ρωσικό Συμβούλιο Ασφαλείας και ένθερμος υποστηρικτής της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.
Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα που έδωσε νωρίτερα σήμερα στη δημοσιότητα το Κρεμλίνο, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δεσμεύθηκε να ανοικοδομήσει τις πληγείσες από τον πόλεμο προσαρτηθείσες ουκρανικές επαρχίες.
Στις 30 Σεπτεμβρίου 2022 ο Πούτιν υπέγραψε τα έγγραφα με τα οποία οι ουκρανικές επαρχίες Ντονέτσκ, Λουχάνσκ, Ζαπορίζια και Χερσώνα προσαρτήθηκαν στη Ρωσία. Η σημερινή μέρα, 30ή Σεπτεμβρίου ανακηρύχθηκε «Ημέρα της Επανένωσης» από τον Πούτιν. Οι προσαρτήσεις καταδικάστηκαν από το Κίεβο και τις δυτικές χώρες, που τις έκριναν «παράνομες» και δεν έχουν αναγνωριστεί από καμία χώρα.
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΑ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 5/12/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ TikTok ALPHA
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ ALPHA Μυθοπλασία: Στην κορυφή των αναζητήσεων της Google για το 2025
- ΔΙΕΘΝΗ Ψυχρή Σελήνη: Εντυπωσιακές εικόνες από την τελευταία υπερπανσέληνο του έτους
- ΔΙΕΘΝΗ Ιταλία: Οι Αρχές στο Μιλάνο απαγορεύουν τις κλειδοθήκες
- ΔΙΕΘΝΗ Κίνα: Αρδευτικό έργο 2.200 ετών
- ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 200.000 δανειολήπτες με ελβετικό φράγκο- Στον Άρειο Πάγο για τη ρήτρα