- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Γερμανία: Αστυνομική επιχείρηση σε σχολείο του Βερολίνου έπειτα από πληροφορίες για παρουσία ενόπλου
ΔΙΕΘΝΗ
Λίγο μετά τις 9:30 (τοπική ώρα) σήμανε συναγερμός μέσω του συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας, σχετικά με ένοπλο άνδρα ο οποίος εθεάθη έξω από το σχολείο «Καρλ φον Οσιέτσκι», στην περιοχή Κρόιτσμπεργκ του δυτικού Βερολίνου. Με το μήνυμα που εστάλη μέσω της εφαρμογής «Nora», καλούνταν οι μαθητές να παραμείνουν στις τάξεις τους. Επόμενο μήνυμα ενημέρωνε για την παρουσία του ενόπλου εντός του χώρου του σχολείου.
«Μέχρι τώρα δεν έχουμε βρει κάποια ένδειξη για παρουσία ενόπλου δράστη στο σχολείο», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, διευκρινίζοντας ταυτόχρονα ότι οι μαθητές παρέμειναν στις αίθουσες διδασκαλίας έως πριν από λίγη ώρα, οπότε και τους επετράπη να εγκαταλείψουν το κτίριο.
Οι περίπου 1.200 μαθητές έχουν συγκεντρωθεί σε παρακείμενη πλατεία ανά ομάδες και τους παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς.
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΑ
Βραζιλία: Δημοσκοπικό προβάδισμα Λούλα έναντι των πιθανών αντιπάλων του στις εκλογές του 2026
ΔΙΕΘΝΗ
Νιγηρία: Απελευθερώθηκαν οι 24 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από οικοτροφείο στην πολιτεία Κέμπι
ΔΙΕΘΝΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 25/11/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αυτοψία για τα φρούτα - Κοστίζουν οι ελλείψεις
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ «Ξεκαθάρισμα» Α. Τσίπρα- Τι σηματοδοτεί το βιβλίο του – Το σχόλιο της Λώρας Ιωάννου
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Μαραθώνιος για αγροτικές επιδοτήσεις – Επιστρατεύουν ελεγκτές
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ «Ιθάκη» και αντιδράσεις – Εξαντλήθηκε η πρώτη έκδοση
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Τετάρτη 26/11/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ 12χρονος εγκαυματίας μεταφέρεται στην Αθήνα – Έριξε οινόπνευμα στο αναμμένο τζάκι