- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Θυμωμένοι είναι οι θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ για τη μη βράβευσή της στα Grammy
ΔΙΕΘΝΗ
Η ίδια όμως φαίνεται να μη δίνει και τόσο μεγάλη σημασία αφού έτσι κι αλλιώς έχει στο ενεργητικό της ήδη δέκα Grammy και προτίμησε να βρεθεί την βραδιά απονομής των βραβείων στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει τα Bafta και να στηρίξει τον φίλο της Τζόι Άλγουιν που πρωταγωνιστεί στην ταινία του Γιώργου Λάνθμιμου «The Favourite».
Το άλμπουμ της Τέιλορ «Reputation» ήταν υποψήφιο στην κατηγορία Καλύτερο Ποπ Φωνητικό Άλμπουμ αλλά έχασε από το «Sweetener» της Αριάνα Γκράντε, χαρίζοντας έτσι στην Γκράντε το πρώτο της Grammy.
Θαυμαστής της Τέιλορ έγραψε στο Twitter: «Η Τέιλορ Σουίφτ δεν χρειάζεται τα #GRAMMYs αυτή την εποχή. Με το τελευταίο της άλμπουμ έκανε τη μουσική που ήθελε, είπε όλα όσα έπρεπε να πει και επέβαλε τη φήμη της (Reputation).
Πραγματικά αγαπάω την @taylorswift13 με όλη μου την καρδιά».
Με τη σειρά της η Τέιλορ Σουίφτ έγραψε στο Instagram «AHHHHH @thefavouritemovie μόλις κέρδισε 7 βραβεία @baftta!!! (...)ευχαριστίες στην @stellamccartney για αυτό το φόρεμα».
«Η Τέιλορ Σουίφτ δεν δίνει σημασία στα Grammy γιατί ξέρει ότι αξίζει πολύ περισσότερα, έχει πολύ μεγάλη ενέργεια», έγραψε άλλος θαυμαστής της στο Twitter σχολιάζοντας την αντίδραση της ποπ σταρ.
ΣΧΕΤΙΚΑ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 15/11/2025
- ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο Παν. Καραΐσκος στον ALPHA- Μαραθωνοδρόμος και στη ζωή
- ΔΙΕΘΝΗ Ο θρύλος του Ντ. Μπόουι- Νέο βιβλίο και ντοκιμαντέρ για το έργο του
- ΔΙΕΘΝΗ Ιταλία: Έσοδα από τον αδήλωτο χρυσό- Σχέδιο φορολόγησης εξετάζει η Τζ. Μελόνι
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Φαράγγια Σαρανταπόρου- Γιγαντιαίος ιστός από χιλιάδες αράχνες
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Θεσσαλονίκη: Εθελοντές και φοιτητές καθαρίζουν το Δέλτα Αξιού
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Έλληνες φοιτητές σώζουν τα πλατάνια- Σχεδίασαν ενέσιμη θεραπεία