- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Θυμωμένοι είναι οι θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ για τη μη βράβευσή της στα Grammy
ΔΙΕΘΝΗ
Η ίδια όμως φαίνεται να μη δίνει και τόσο μεγάλη σημασία αφού έτσι κι αλλιώς έχει στο ενεργητικό της ήδη δέκα Grammy και προτίμησε να βρεθεί την βραδιά απονομής των βραβείων στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει τα Bafta και να στηρίξει τον φίλο της Τζόι Άλγουιν που πρωταγωνιστεί στην ταινία του Γιώργου Λάνθμιμου «The Favourite».
Το άλμπουμ της Τέιλορ «Reputation» ήταν υποψήφιο στην κατηγορία Καλύτερο Ποπ Φωνητικό Άλμπουμ αλλά έχασε από το «Sweetener» της Αριάνα Γκράντε, χαρίζοντας έτσι στην Γκράντε το πρώτο της Grammy.
Θαυμαστής της Τέιλορ έγραψε στο Twitter: «Η Τέιλορ Σουίφτ δεν χρειάζεται τα #GRAMMYs αυτή την εποχή. Με το τελευταίο της άλμπουμ έκανε τη μουσική που ήθελε, είπε όλα όσα έπρεπε να πει και επέβαλε τη φήμη της (Reputation).
Πραγματικά αγαπάω την @taylorswift13 με όλη μου την καρδιά».
Με τη σειρά της η Τέιλορ Σουίφτ έγραψε στο Instagram «AHHHHH @thefavouritemovie μόλις κέρδισε 7 βραβεία @baftta!!! (...)ευχαριστίες στην @stellamccartney για αυτό το φόρεμα».
«Η Τέιλορ Σουίφτ δεν δίνει σημασία στα Grammy γιατί ξέρει ότι αξίζει πολύ περισσότερα, έχει πολύ μεγάλη ενέργεια», έγραψε άλλος θαυμαστής της στο Twitter σχολιάζοντας την αντίδραση της ποπ σταρ.
ΣΧΕΤΙΚΑ
Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα: "Η παροχή τροφίμων στη Γάζα βελτιώνεται μετά την εφαρμογή της εκεχειρίας αλλά υπάρχει ακόμα δρόμος να διανυθεί"
ΔΙΕΘΝΗ
Τηλεφωνική επικοινωνία Ζελένσκι με τους ηγέτες της Γερμανίας, Γαλλίας, Βρετανίας για το ειρηνευτικό σχέδιο
ΔΙΕΘΝΗ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΗΠΑ: Η αμερικανική κυβέρνηση θα θεωρεί ότι οι χώρες με πολιτικές για την αντιμετώπιση των συστημικών διακρίσεων παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα
ΔΙΕΘΝΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Μεσημεριανό δελτίο 21/11/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Cosmote Grow Your Business- Δωρεάν ημερίδες για την είσοδο ΜμΕ σε αγορές του εξωτερικού
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ χωρίς "Φραπέ"- Πολιτική θύελλα
- ΔΙΕΘΝΗ Συνάντηση Τραμπ- Ρονάλντο- Απάντηση Δημοκρατικών με Μέσι
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πρωτοφανής επίθεση της Μ. Ζαχάροβα- Αυστηρή απάντηση από Αθήνα
- ΔΙΕΘΝΗ Ουκρανία: Σφοδρές ρωσικές επιθέσεις- Επτά νεκροί- 20 τραυματίες
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εξάρθρωση σπείρας- Έκλεβαν ρούχα και τα πουλούσαν στα Τίρανα- Οκτώ συλλήψεις