- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Θυμωμένοι είναι οι θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ για τη μη βράβευσή της στα Grammy
ΔΙΕΘΝΗ
Η ίδια όμως φαίνεται να μη δίνει και τόσο μεγάλη σημασία αφού έτσι κι αλλιώς έχει στο ενεργητικό της ήδη δέκα Grammy και προτίμησε να βρεθεί την βραδιά απονομής των βραβείων στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει τα Bafta και να στηρίξει τον φίλο της Τζόι Άλγουιν που πρωταγωνιστεί στην ταινία του Γιώργου Λάνθμιμου «The Favourite».
Το άλμπουμ της Τέιλορ «Reputation» ήταν υποψήφιο στην κατηγορία Καλύτερο Ποπ Φωνητικό Άλμπουμ αλλά έχασε από το «Sweetener» της Αριάνα Γκράντε, χαρίζοντας έτσι στην Γκράντε το πρώτο της Grammy.
Θαυμαστής της Τέιλορ έγραψε στο Twitter: «Η Τέιλορ Σουίφτ δεν χρειάζεται τα #GRAMMYs αυτή την εποχή. Με το τελευταίο της άλμπουμ έκανε τη μουσική που ήθελε, είπε όλα όσα έπρεπε να πει και επέβαλε τη φήμη της (Reputation).
Πραγματικά αγαπάω την @taylorswift13 με όλη μου την καρδιά».
Με τη σειρά της η Τέιλορ Σουίφτ έγραψε στο Instagram «AHHHHH @thefavouritemovie μόλις κέρδισε 7 βραβεία @baftta!!! (...)ευχαριστίες στην @stellamccartney για αυτό το φόρεμα».
«Η Τέιλορ Σουίφτ δεν δίνει σημασία στα Grammy γιατί ξέρει ότι αξίζει πολύ περισσότερα, έχει πολύ μεγάλη ενέργεια», έγραψε άλλος θαυμαστής της στο Twitter σχολιάζοντας την αντίδραση της ποπ σταρ.
ΣΧΕΤΙΚΑ
Ρωσία: Κατάρριψη drones που είχαν κατεύθυνση προς τη Μόσχα - Αναστολή λειτουργίας του αεροδρομίου Βνούκοβο
ΔΙΕΘΝΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 18/11/2005
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Τετάρτη 19/11/2025
- ΔΙΕΘΝΗ TikTok ALPHA- «Πέθανε το αμερικανικό penny
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ COSMOTE GROW YOYR BUSINESS – Δωρεάν ημερίδες για την είσοδο των ΜμΕσε αγορές του εξωτερικού
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ H ανακοίνωση του δημοψηφίσματος στο επίκεντρο της νέας προδημοσίευσης από το βιβλίο του Αλ. Τσίπρα, Ιθάκη
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κόντρα για τον Κ. Τασούλα
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Την Πέμπτη η πολιτική κηδεία του Αλέκου Φλαμπουράρη