- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Βρετανία: Περαιτέρω στήριξη στην Ουκρανία ζητά ο Σούνακ
ΔΙΕΘΝΗ
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ρίσι Σούνακ κάλεσε σήμερα τους Δυτικούς συμμάχους να «εντείνουν» ακόμη περισσότερο την υποστήριξή τους στην Ουκρανία, μετά τη «συλλογική και αποφασιστική» συμφωνία τους να στείλουν άρματα μάχης στο Κίεβο.
Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τους ηγέτες των ΗΠΑ, της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας ο Σούνακ «δήλωσε ότι είναι πλέον σαφές πως η Ρωσία είναι σε θέση άμυνας και ότι οι διεθνείς εταίροι έχουν ένα παράθυρο ευκαιρίας για να εντείνουν τις προσπάθειές τους με στόχο την ειρήνη στην Ουκρανία» ανέφερε η Ντάουνινγκ Στριτ στην ανακοίνωση που εξέδωσε.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός «κάλεσε τους συμμάχους να εντείνουν την υποστήριξή τους τις επόμενες εβδομάδες και τους επόμενους μήνες», πρόσθεσε.
Σε αυτήν την τηλεφωνική επικοινωνία «όλοι οι ηγέτες χαιρέτισαν τον συντονισμό των στρατιωτικών προμηθειών και τη συλλογική διεθνή δράση υπέρ της Ουκρανίας».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΑ
Κύκλωμα απάτης σε βάρος του ΕΦΚΑ: Ελεύθεροι με όρους μετά τις απολογίες τους, οι επτά από τους 22 κατηγορουμένους - Το Σάββατο απολογούνται οι άλλοι 15
ΔΙΕΘΝΗ
Γερμανία: Δύσπιστος ο Μερτς σχετικά με το αν ο πόλεμος στο Ιράν μπορεί να φέρει αλλαγή καθεστώτος
ΔΙΕΘΝΗ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Tον άμεσο τερματισμό των επιθέσεων κατά του άμαχου πληθυσμού ζητούν με κοινό ανακοινωθέν για το Ιράν και τη Μέση Ανατολή οι ΥΠΕΞ της G7
ΔΙΕΘΝΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 27/03/2026
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός το Σάββατο 28/03/2026
- ΔΙΕΘΝΗ Καταστροφικός κυκλώνας πλήττει την Αυστραλία
- ΔΙΕΘΝΗ Τραμπ: Οφείλουμε πολλά στους Έλληνες
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ H ομιλία Ανδρουλάκη
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ξεκίνησε το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ομοβροντία από τα κόμματα για την αύξηση στον κατώτατο μισθό