Ισπανία: Συνελήφθη 74χρονος ύποπτος ως δράστης αποστολής παγιδευμένων επιστολών σε οργανισμούς και πρεσβείες

Oι επιστολές εστάλησαν μεταξύ άλλων στον πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ, στην ουκρανική πρεσβεία στην Μαδρίτη, σε κυβερνητικά γραφεία, σε δορυφορική της Ευρωπαϊκής Ένωσης εταιρεία και στην πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών
Στη σύλληψη ενός 74χρονου συνταξιούχου προχώρησε η ισπανική αστυνομία καθώς θεωρείται ύποπτος για την αποστολή των παγιδευμένων επιστολών σε οργανισμούς και πρεσβείες στην Ισπανία, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο La Sexta.
Οι επιστολές εστάλησαν μεταξύ άλλων στον πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ, στην ουκρανική πρεσβεία στην Μαδρίτη, σε κυβερνητικά γραφεία, σε δορυφορική της Ευρωπαϊκής Ένωσης εταιρεία και στην πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών στο διάστημα από τις 24 Νοεμβρίου μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου.
Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ουκρανικής πρεσβείας στην Μαδρίτη είχε τραυματισθεί ελαφρά στο χέρι από την έκρηξη μίας από τις επιστολές, που είχε ως αποδέκτη τον πρεσβευτή της Ουκρανίας.
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





