- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Σήμερα η ομιλία Ν. Αναστασιάδη στον ΟΗΕ
ΔΙΕΘΝΗ
Για τις 16:45 ώρα Κύπρου σήμερα είναι προγραμματισμένη η ομιλία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Ν. Αναστασιάδη, ο οποίος θα προσφωνήσει την 77η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, στην έδρα του, στη Νέα Υόρκη.
Στη συνέχεια, στις 19.15 το απόγευμα, ώρα Κύπρου, ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης θα έχει συνάντηση με τον γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στο Γραφείο του στη Γενική Γραμματεία.
Το σημερινό πρόγραμμα του κ. Αναστασιάδη θα ολοκληρωθεί με δείπνο που θα παραθέσουν προς τιμήν του οι ομογενειακές οργανώσεις.
Αύριο, 24 Σεπτεμβρίου, στις 16:00 ώρα Κύπρου, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα δεχθεί τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Αμερικανο-εβραϊκής Επιτροπής (AJC) Ντέιβιντ Χάρις.
Τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας συνοδεύουν κατά τις επαφές του στη Νέα Υόρκη, ο υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος, ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου Παντελής Παντελίδης και υπηρεσιακοί παράγοντες.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Μεσημεριανό δελτίο 26/2/2026
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Στις ΗΠΑ ο Έλληνας ΥΠΕΞ: Συνάντηση του Γ. Γεραπετρίτη με τον Μ. Ρούμπιο
- ΔΙΕΘΝΗ Αμερικανός πιλότος F-35 εκπαίδευε Κινέζους- Συνελήφθη για κατασκοπεία
- ΔΙΕΘΝΗ Φονικές χιονοστιβάδες- Δραματικοί απεγκλωβισμοί
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος- Θανατηφόρα παράσυρση πεζού
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Νύχτα στον Ανακριτή για το φόβο επεισοδίων- Πυροβόλησε τέσσερις έφηβους στο Αίγιο
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μέρες αγωνίας στον Έβρο- Δεκάδες χιλιάδες στρέμματα κάτω από το νερό