- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Ελ Σαλβαδόρ: Επτά νεκροί από κατολισθήσεις λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων
ΔΙΕΘΝΗ
Πολλά σπίτια θάφτηκαν στη λάσπη και πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ένα χωριουδάκι κοντά στην πόλη Ουισουκάρ, που απέχει 16 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Σαν Σαλβαδόρ, ανέφερε στο Twitter η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, αναρτώντας φωτογραφίες σπιτιών, κατασκευασμένων με ξύλα και λαμαρίνες, στην πλαγιά ενός λόφου, τα οποία παρασύρθηκαν από την κατολίσθηση.
Άλλοι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σε παρόμοιες συνθήκες στην πόλη Παντσιμάλκο, 21 χιλιόμετρα νοτίως του Σαν Σαλβαδόρ.
«Διανύουμε την εποχή των ισχυρών βροχοπτώσεων», τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, υπενθύμισε ο διευθυντής της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας Λουίς Αμάγια.
Σύμφωνα με το υπουργείο Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων, ισχυρές βροχοπτώσεις πλήττουν κυρίως τις ορεινές ζώνες της χώρας.
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 4/12/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ TikTok ALPHA
- ΔΙΕΘΝΗ "Χριστούγεννα" στη Νέα Υόρκη
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αθήνα- Πύργος σε 2 ώρες και 45 λεπτά- Παραδόθηκαν τα τελευταία 10 χλμ του αυτοκινητόδρομου
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τουρκικός χαβάς για τα νησιά- Νέος πόλεμος δηλώσεων
- ΔΙΕΘΝΗ Ομαδικοί γάμοι στη Γάζα- Μήνυμα ελπίδας στα συντρίμμια
- ΔΙΕΘΝΗ "Σιβηρία" οι ΗΠΑ από τη φονική κακοκαιρία