- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Ελ Σαλβαδόρ: Επτά νεκροί από κατολισθήσεις λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων
ΔΙΕΘΝΗ
Πολλά σπίτια θάφτηκαν στη λάσπη και πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ένα χωριουδάκι κοντά στην πόλη Ουισουκάρ, που απέχει 16 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Σαν Σαλβαδόρ, ανέφερε στο Twitter η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, αναρτώντας φωτογραφίες σπιτιών, κατασκευασμένων με ξύλα και λαμαρίνες, στην πλαγιά ενός λόφου, τα οποία παρασύρθηκαν από την κατολίσθηση.
Άλλοι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σε παρόμοιες συνθήκες στην πόλη Παντσιμάλκο, 21 χιλιόμετρα νοτίως του Σαν Σαλβαδόρ.
«Διανύουμε την εποχή των ισχυρών βροχοπτώσεων», τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, υπενθύμισε ο διευθυντής της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας Λουίς Αμάγια.
Σύμφωνα με το υπουργείο Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων, ισχυρές βροχοπτώσεις πλήττουν κυρίως τις ορεινές ζώνες της χώρας.
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 07/04/2026
- ΔΙΕΘΝΗ Παναμάς- Έκρηξη βυτιοφόρου σε γέφυρα
- ΔΙΕΘΝΗ «Παιδότοπος» ο Λευκός Οίκος- Το κυνήγι των αβγών
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η φρεγάτα «Έλλη» στην Κύπρο
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ 28 βαθμοί σήμερα – Κρύο την Ανάσταση
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Έκρηξη κατά την κατασκευή ρουκετών στη Χίο - 4 εγκαυματίες στους 7 συλληφθέντες
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ουρές και παράπονα στην Τροχαία – Ζητούν πίσω το δίπλωμα