- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Μ. Βέμπερ: Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στην Τουρκία να απειλεί οποιοδήποτε κράτος-μέλους
ΔΙΕΘΝΗ
"Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στην Τουρκία να απειλεί την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα οποιουδήποτε κράτους μέλους και, συνεπώς, της ίδιας της ΕΕ" τόνισε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ σε δήλωσή του στη Σύνοδο του ΕΛΚ.
Παράλληλα, στη διακήρυξή του, το ΕΛΚ αναφέρει ότι «καταδικάζει κάθε μορφή αναθεωρητισμού και επιθετικές ενέργειες και δηλώσεις. Καλεί την Τουρκία να σεβαστεί την κυριαρχία, τα κυριαρχικά δικαιώματα και την εδαφική ακεραιότητα όλων των κρατών μελών της ΕΕ».
Τέλος, υπογραμμίζει ότι «καλεί την Τουρκία να σταματήσει τις προκλήσεις, να αποκλιμακώσει τις εντάσεις και να σεβαστεί τις σχέσεις καλής γειτονίας».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΑ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Μεσημεριανό δελτίο 27/11/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ- Ξεκινούν οι πληρωμές
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Εξεταστική Επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: "Εκρηκτική" ακρόαση μάρτυρα
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ "Μαϊμού" έργα τέχνης και ράβδοι χρυσού- Κατασχέθηκαν 480 πλαστοί πίνακες και όπλα από την ΕΛ.ΑΣ.
- ΔΙΕΘΝΗ Φλεγόμενος ουρανοξύστης στο Χονγκ Κονγκ- 56 νεκροί- εκατοντάδες αγνοούμενοι
- ΔΙΕΘΝΗ Νέα φονική επίθεση καρχαρία στην Αυστραλία
- ΔΙΕΘΝΗ ΗΠΑ: Έκρηξη οργής από τον Τραμπ- Αφγανός πυροβόλησε Εθνοφρουρούς