- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Θεσσαλονίκη: Αθώοι δύο νεαροί για τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθώοι κρίθηκαν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, οι δύο νεαροί, 21 ετών, που είχαν συλληφθεί για τα επεισόδια μετά το τέλος της πορείας για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου.
Παρότι η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την ενοχή τους, η πρόεδρος του δικαστηρίου τούς απάλλαξε από την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης, που τούς είχε αποδοθεί.
Στην απολογία τους δήλωσαν πως είναι φοιτητές, ενώ ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν καμία συμμετοχή στα επεισόδια και πως περνούσαν από το σημείο πραγματοποιώντας βόλτα για καφέ και φαγητό στη Φοιτητική Λέσχη.
Για τα ίδια επεισόδια κατηγορούνται και τρεις ανήλικες, όλες 16χρονες, που παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Δικαστήριο Ανηλίκων.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 17/09/2025
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Πέμπτη 18/09/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ TikTok ALPHA – Φανάρι που κρατάει …7,5 λεπτά
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αντίστροφη μέτρηση για τη λειτουργία μη κρατικών Πανεπιστημίων - Ο ALPHA στις εγκαταστάσεις του KEELE
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Μαίνονται οι αντιδράσεις για Λοβέρδο
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Τραγωδία στα Τέμπη- Συνεχίζεται η απεργία πείνας στο Σύνταγμα
- ΔΙΕΘΝΗ Αντιμεταναστευτικό ρεύμα