- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Παράνομη κρίθηκε η αυριανή 24ωρη πανελλαδική απεργία των ναυτεργατικών σωματείων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παράνομη κρίθηκε η αυριανή 24ωρη πανελλαδική απεργία των ναυτεργατικών σωματείων, σύμφωνα με σημερινή απόφαση του Πρωτοδικείου Πειραιά.
Από την πλευρά τους τα ναυτεργατικά σωματεία έχουν ανακοινώσει ότι ανεξάρτητα από τη δικαστική απόφαση η αυριανή 24ωρη κινητοποίηση θα γίνει κανονικά, ενώ θα υπάρξει περιφρούρηση της κινητοποίησης στο λιμάνι του Πειραιά.
Τα ναυτεργατικά σωματεία έχουν ανακοινώσει ότι η απεργία θα ξεκινήσει αύριο στις 00:01 τα ξημερώματα έως 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.
Η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, η Πανελλήνια Ενωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», η Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων, η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών Ναυαγοσωστικών και η Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ έχουν ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιήσουν απεργιακή προσυγκέντρωση στις 5.30 το πρωί στην πλατεία Καραϊσκάκη.
Η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού έχει προαναγγείλει απεργιακή προσυγκέντρωση στις 10:30 το πρωί στα Χαυτεία.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕΣΧΕΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Μεσημεριανό δελτίο 27/2/2026
- ΔΙΕΘΝΗ Ανοίγουν τα καταφύγια στο Ισραήλ
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Συνάντηση Ρούμπιο- Γεραπετρίτη στον Λευκό Οίκο - Έδωσαν νέο ραντεβού στην Αθήνα
- ΔΙΕΘΝΗ Διπλωματικό μπρα ντε φερ ΗΠΑ- Ιράν – Δεν βγαίνει λευκός καπνός
- ΔΙΕΘΝΗ Το Πακιστάν κήρυξε τον πόλεμο στο Αφγανιστάν – Βομβαρδισμοί σε Καμπούλ και Καταχάρ
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ «Πάνω από 1.000 ανακλήσεις ασύλου μέχρι τον Ιούνιο» - εντολή επανεξέτασης περιπτώσεων από τον υπουργό
- ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Δρόμος λουκέτων η Τσιμισκή – Ο πιο εμπορικός δρόμος της Θεσσαλονίκης