- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Παράνομη κρίθηκε η αυριανή 24ωρη πανελλαδική απεργία των ναυτεργατικών σωματείων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παράνομη κρίθηκε η αυριανή 24ωρη πανελλαδική απεργία των ναυτεργατικών σωματείων, σύμφωνα με σημερινή απόφαση του Πρωτοδικείου Πειραιά.
Από την πλευρά τους τα ναυτεργατικά σωματεία έχουν ανακοινώσει ότι ανεξάρτητα από τη δικαστική απόφαση η αυριανή 24ωρη κινητοποίηση θα γίνει κανονικά, ενώ θα υπάρξει περιφρούρηση της κινητοποίησης στο λιμάνι του Πειραιά.
Τα ναυτεργατικά σωματεία έχουν ανακοινώσει ότι η απεργία θα ξεκινήσει αύριο στις 00:01 τα ξημερώματα έως 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.
Η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, η Πανελλήνια Ενωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», η Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων, η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών Ναυαγοσωστικών και η Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ έχουν ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιήσουν απεργιακή προσυγκέντρωση στις 5.30 το πρωί στην πλατεία Καραϊσκάκη.
Η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού έχει προαναγγείλει απεργιακή προσυγκέντρωση στις 10:30 το πρωί στα Χαυτεία.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕΣΧΕΤΙΚΑ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 1/1/2026
- ΔΙΕΘΝΗ "Παγωμένες" βουτιές- Τήρησαν το έθιμο
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ήρθε ο "Αη Βασίλης" στην παιδιατρική κλινική Βόλου
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Φονική έκρηξη χειροβομβίδας στη Ρόδο- Νέα στοιχεία για τον 19χρονο ΕΠΟΠ
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Μηνύματα για την Πρωτοχρονιά
- ΔΙΕΘΝΗ Γάλλοι πολίτες το ζεύγος Κλούνεϊ- Απέκτησαν υπηκοότητα
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ 13χρονη καταγγέλλει απόπειρα βιασμού- "Μαμά βοήθεια, κινδυνεύω"