- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Εξιχνίαση ένοπλης ληστείας σε επιχείρηση στη Ν. Μηχανιώνα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Την εξιχνίαση ένοπλης ληστείας σε επιχείρηση με οικοδομικά υλικά, τον περασμένο μήνα, στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.
Ως δράστες συνελήφθησαν ένας 47χρονος, με καταγωγή από τη Γεωργία, κι ένας 40χρονος Έλληνας, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν δύο περίστροφα, δεκάδες φυσίγγια, πλήθος κινητών τηλεφώνων, μικροποσότητα κάνναβης κ.ά.
Χρησιμοποιώντας κλεμμένο αυτοκίνητο και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, οι δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία, ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου και μαχαιριού τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, από τον οποίο απέσπασαν το ποσό των 20.000 ευρώ. Κατά τη διαφυγή τους πέταξαν τα κλειδιά και το κινητό τηλέφωνο του θύματος, ενώ στη συνέχεια άλλαξαν το χρώμα του κλεμμένου οχήματος και το στάθμευσαν σε αποθήκη συνεργείου, ο ιδιοκτήτης της οποίας προέβη στην αποσυναρμολόγησή του. Ο τελευταίος συνελήφθη για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Κατά την έρευνα για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο ακόμη άτομα, 37 και 49 ετών, για διάφορα αδικήματα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 12/3/2026
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Στη Νέα Μάκρη ο Μπραντ Πιτ- Συνεχίζονται τα γυρίσματα
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο Έλληνας κατάσκοπος Σταύρος Λάλας απόψε στην "Αυτοψία"
- ΔΙΕΘΝΗ Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Πυρά στον Ερντογάν για το ΝΑΤΟ
- ΔΙΕΘΝΗ ΗΠΑ: Συναγερμός στο Μίσιγκαν- Πυροβολισμοί κοντά σε σχολείο και συναγωγή
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Θλίψη για τον Γ. Μαρίνο- Αυλαία για τον θρυλικό σόουμαν
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Με "σκάνδαλα" στις κάλπες- Ατζέντα σύγκρουσης: Το σχόλιο του Σταύρου Θεοδωράκη