- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Εξιχνίαση ένοπλης ληστείας σε επιχείρηση στη Ν. Μηχανιώνα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Την εξιχνίαση ένοπλης ληστείας σε επιχείρηση με οικοδομικά υλικά, τον περασμένο μήνα, στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.
Ως δράστες συνελήφθησαν ένας 47χρονος, με καταγωγή από τη Γεωργία, κι ένας 40χρονος Έλληνας, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν δύο περίστροφα, δεκάδες φυσίγγια, πλήθος κινητών τηλεφώνων, μικροποσότητα κάνναβης κ.ά.
Χρησιμοποιώντας κλεμμένο αυτοκίνητο και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, οι δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία, ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου και μαχαιριού τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, από τον οποίο απέσπασαν το ποσό των 20.000 ευρώ. Κατά τη διαφυγή τους πέταξαν τα κλειδιά και το κινητό τηλέφωνο του θύματος, ενώ στη συνέχεια άλλαξαν το χρώμα του κλεμμένου οχήματος και το στάθμευσαν σε αποθήκη συνεργείου, ο ιδιοκτήτης της οποίας προέβη στην αποσυναρμολόγησή του. Ο τελευταίος συνελήφθη για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Κατά την έρευνα για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο ακόμη άτομα, 37 και 49 ετών, για διάφορα αδικήματα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΣΧΕΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 03/04/2026
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός το Σάββατο 04/04/2026
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ» - Πλήρης ανακαίνιση από την Allwyn
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αιμοδοσία στη στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων
- ΔΙΕΘΝΗ Κυβερνοεπίθεση στην Πινακοθήκη – Χάκερ χτύπησαν στη Φλωρεντία
- ΔΙΕΘΝΗ Πόλεμος στη Μ. Ανατολή – Με «όπλο» την ΑΙ οι Αμερικάνοι
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Προεκλογικό παρών από Α. Τσίπρα – Τον Σεπτέμβριο το νέο κόμμα