- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Εισαγγελική έρευνα για τον άγριο ξυλοδαρμό του υπευθύνου του σταθμού Ομόνοια του μετρό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την επίθεση που δέχθηκε ο σταθμάρχης ο οποίος νοσηλεύεται μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τους δύο δράστες. Το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι στην Ομόνοια όταν ο εργαζόμενος στη ΣΤΑΣΥ ζήτησε, εντός συρμού, από τους δύο δράστες να φορέσουν τη μάσκα για την προστασία από τον κοροναϊό.
Οι νεαροί φέρονται στην αρχή να επιτέθηκαν φραστικά στον υπεύθυνο σταθμού της ΣΤΑΣΥ και, όταν εκείνος αποβιβάστηκε στην Ομόνοια, τον ακολούθησαν και στην αποβάθρα του σταθμού τον γρονθοκόπησαν και τον κλότσησαν με μεγάλη σφοδρότητα. Η σκηνή έχει καταγραφεί από τις κάμερες του σταθμού.
Η εντολή της Εισαγγελίας είναι να εξακριβωθούν οι συνθήκες το περιστατικού και να εντοπιστούν οι δύο δράστες της βίαιης επίθεσης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΣΧΕΤΙΚΑ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Μεσημεριανό δελτίο 27/2/2026
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Τραγωδία στα Τέμπη – Η ώρα της δικαιοσύνης -Το σχόλιο του Τάκη Χατζή
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Πανελλαδικές συγκεντρώσεις για τα Τέμπη
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Τρία χρόνια από τα Τέμπη – «Η νύχτα που άλλαξε η ζωή μας»
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Τρία χρόνια από τα Τέμπη – Μνημείο στην Καισαριανή
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Οι υποκλοπές επέστρεψαν – «Αμηχανία» στην κυβέρνηση Το σχόλιο της Λώρας Ιωάννου
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Καταδίκες για τις υποκλοπές – Μετωπική αρχηγών