- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Διακινητής βούτηξε στον ποταμό Στρυμόνα για να αποφύγει τη σύλληψή του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Στον ποταμό Στρυμόνα βούτηξε 34χρονος διακινητής στην προσπάθειά του να διαφύγει, όταν αστυνομικοί τον εντόπισαν να μεταφέρει παράνομα τέσσερις πρόσφυγες, μεταξύ αυτών κι ένα ανήλικο.
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε έγινε αντιληπτό, το απόγευμα της Τετάρτης, στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, στο ύψος του Οφρυνίου.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα προσκρούοντας σε περιπολικό, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε απότομα το όχημά του κι αφού κινήθηκε πεζός, βούτηξε στα νερά του Στρυμόνα. Λίγο αργότερα, όμως, οι αστυνομικοί κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες παρά την αντίσταση που προέβαλε. Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές.
Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ο γεωργιανής καταγωγής συλληφθείς δεν κατείχε άδεια ικανότητας οδήγησης, ενώ φαίνεται ότι είχε παραλάβει, έναντι αμοιβής, τους τέσσερις Σύρους πρόσφυγες από σημείο του Έβρου προκειμένου να τους μεταφέρει στην ενδοχώρα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΣΧΕΤΙΚΑ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 8/3/2026
- ΔΙΕΘΝΗ Προτάσεις μόδας από το Παρίσι
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίδομα παιδιού: Ηλεκτρονικές αιτήσεις έως τις 11 Μαρτίου
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πόλεμος στη Μ. Ανατολή- Ευρωπαϊκή "ασπίδα"
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μεγάλη δημοσκόπηση του ALPHA- Αύριο και μεθαύριο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας- Πολιτικά μηνύματα
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας- Τρακτέρ και σπουδές