- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Οι έντονες βροχοπτώσεις συνεχίζονται για τέταρτη ημέρα, σε Κυκλάδες και νομό Χανίων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τοπικά έντονες βροχές και σποραδικές καταιγίδες, εξακολουθούν να εκδηλώνονται για τέταρτη ημέρα στα νότια νησιωτικά τμήματα της χώρας, με τα εντονότερα φαινόμενα έως σήμερα το πρωί να εντοπίζονται στις Κυκλάδες και στο νομό Χανίων της Κρήτης.
Τα μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης, σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, έως τις 09:15 το πρωί της Πέμπτης είχαν καταγραφεί σε Νάξο (56 χιλιοστά), Βρύσες Χανίων (49), Τήνο (34) και Σέμπρωνα Χανίων (33).
Για το υπόλοιπο της ημέρας, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, φαινόμενα που το απόγευμα θα περιοριστούν στην Κρήτη, όπου θα επιμείνουν έως τις πρωινές ώρες της Παρασκευής.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΣΧΕΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Μεσημεριανό Δελτίο 2801/2026
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Το νέο βιβλίο του Κώστα Καίσαρη – Μια ζωή σαν πολύτιμος λίθος
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Διαρρήκτες με ποδήλατα «χτύπησαν» τα ΚΤΕΛ Καλαμάτας
- ΔΙΕΘΝΗ Στους 42 οι νεκροί στις ΗΠΑ
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Νέο έκτακτο δελτίο για καταιγίδες
- ΔΙΕΘΝΗ Νέα γυναικιοκοκτονία στην Τουρκία – Τη διαμέλισαν και την πέταξαν στα σκουπίδια
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Δύο γυναίκες νεκρές στη Θεσσαλονίκη – Σοκαριστική ομολογία 52χρονου