- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Οι έντονες βροχοπτώσεις συνεχίζονται για τέταρτη ημέρα, σε Κυκλάδες και νομό Χανίων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τοπικά έντονες βροχές και σποραδικές καταιγίδες, εξακολουθούν να εκδηλώνονται για τέταρτη ημέρα στα νότια νησιωτικά τμήματα της χώρας, με τα εντονότερα φαινόμενα έως σήμερα το πρωί να εντοπίζονται στις Κυκλάδες και στο νομό Χανίων της Κρήτης.
Τα μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης, σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, έως τις 09:15 το πρωί της Πέμπτης είχαν καταγραφεί σε Νάξο (56 χιλιοστά), Βρύσες Χανίων (49), Τήνο (34) και Σέμπρωνα Χανίων (33).
Για το υπόλοιπο της ημέρας, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, φαινόμενα που το απόγευμα θα περιοριστούν στην Κρήτη, όπου θα επιμείνουν έως τις πρωινές ώρες της Παρασκευής.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 19/2/2026
- ΔΙΕΘΝΗ ΗΠΑ: Διέσωσαν σπάνιο αετό που ήταν τραυματισμένος σε παγωμένο ποταμό
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Στην Ύδρα ο Μπραντ Πιτ- Χολιγουντιανό σκηνικό στο νησί
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αποκριάτικο ξεφάντωμα: Μικροί- μεγάλοι σε αναζήτηση στολής
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Τραγωδία στα Τέμπη: Ορίστηκαν οι πρώτες εκταφές
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Γεωργιάδης- Κωνσταντοπούλου: Νέος πόλεμος δηλώσεων
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Στην Ινδία ο Κυρ. Μητσοτάκης- Κάλεσμα συνεργασίας