- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Δέκατη και τελευταία ημέρα αστάθειας του καιρού σήμερα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η δέκατη συνεχόμενη ημέρα αστάθειας του καιρού στη χώρα μας, η οποία αναμένεται να είναι και η τελευταία, θα είναι η σημερινή, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr.
Οι βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες που εκδηλώνονται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, θα συνεχιστούν έως το μεσημέρι, ενώ τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες φαινόμενα προβλέπονται στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη. Αυξημένη πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει στα βορειοανατολικά. Οι βροχές πάντως θα σταματήσουν μετά το απόγευμα, ενώ την Πέμπτη δεν αναμένονται πλέον άλλα φαινόμενα.
Σήμερα τα φαινόμενα τοπικά θα συνοδεύονται από αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα. Σύμφωνα με το σύστημα πρόγνωσης κεραυνικής δραστηριότητας του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, το οποίο αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του συστήματος TALOS, η κεραυνική δραστηριότητα κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες της Τετάρτης αναμένεται να είναι αυξημένη στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, καθώς επίσης και στα νησιά της Χίου και της Κρήτης.
ΣΧΕΤΙΚΑ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 6/2/2026
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ TikTok ALPHA
- ΔΙΕΘΝΗ Αποκαθήλωσαν τη "Μελόνι"- Παρέμβαση του Βατικανού
- ΔΙΕΘΝΗ Ξεχασμέα αριστουργήματα στο "σφυρί" δημοπρατήθηκαν για εκατομμύρια δολάρια
- ΔΙΕΘΝΗ Γαλλία: Νέα "μόδα" στο Παρίσι- Οι ουρές φέρνουν ...ουρές
- ΔΙΕΘΝΗ ΗΠΑ: Απήγαγαν τη μητέρα παρουσιάστριας- Εκκλήσεις και επικήρυξη από το FBI
- ΔΙΕΘΝΗ Ντ. Τραμπ, Βλ. Πούτιν και ...Τομ Κρουζ - Στα χαρακώματα για τα πυρηνικά