- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Ιδιαίτερα βροχερός ο καιρός έως την Παρασκευή- Έρχεται βαρομετρικό χαμηλό από τη Σικελία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ένα βαρομετρικό χαμηλό που βρίσκεται στην περιοχή της Σικελίας, αναμένεται να επηρεάσει τον καιρό της Ελλάδας από τις βραδινές ώρες απόψε έως τις βραδινές ώρες της Παρασκευής, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν σχεδόν στο σύνολο της χώρας, ενώ χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά καθώς και σε περιοχές της Δ. Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο. Περισσότερο αναμένεται να επηρεαστούν τα δυτικά, τα ανατολικά και τα νότια τμήματα της χώρας.
Σημαντική ενίσχυση θα παρουσιάσουν από απόψε το βράδυ οι βορειοανατολικοί άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο και οι ανατολικοί άνεμοι στο Ιόνιο, με τις εντάσεις τους να φτάνουν κατά περιόδους τοπικά τα εννέα μποφόρ, διατηρούμενοι στα ίδια επίπεδα κατά τη διάρκεια της Πέμπτης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Φωτογραφία Eurokinissi
ΣΧΕΤΙΚΑ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Μεσημεριανό δελτίο 12/12/2025
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: "Εκρηκτική" ακρόαση βουλευτή του ΠΑΣΟΚ
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Με νέες τορπίλες το Πολεμικό Ναυτικό- Βολή από υποβρύχιο
- ΔΙΕΘΝΗ Ιταλία: Αναζητούν γυναίκα που τράπηκε σε φυγή- Έκλεψε βάρκα και έπεσε σε γέφυρα
- ΔΙΕΘΝΗ ΗΠΑ: Έκρηξη στο Σαν Φρανσίσκο ισοπέδωσε σπίτι
- ΔΙΕΘΝΗ Πανάκριβα τα είδη πρώτης ανάγκης στην Τουρκία- Ταξιδεύουν στην Ελλάδα για φθηνότερες αγορές
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εισαγγελικός κόλαφος για Χρυσή Αυγή- «Ναζιστικό κόμμα»