- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Ιδιαίτερα βροχερός ο καιρός έως την Παρασκευή- Έρχεται βαρομετρικό χαμηλό από τη Σικελία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ένα βαρομετρικό χαμηλό που βρίσκεται στην περιοχή της Σικελίας, αναμένεται να επηρεάσει τον καιρό της Ελλάδας από τις βραδινές ώρες απόψε έως τις βραδινές ώρες της Παρασκευής, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν σχεδόν στο σύνολο της χώρας, ενώ χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά καθώς και σε περιοχές της Δ. Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο. Περισσότερο αναμένεται να επηρεαστούν τα δυτικά, τα ανατολικά και τα νότια τμήματα της χώρας.
Σημαντική ενίσχυση θα παρουσιάσουν από απόψε το βράδυ οι βορειοανατολικοί άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο και οι ανατολικοί άνεμοι στο Ιόνιο, με τις εντάσεις τους να φτάνουν κατά περιόδους τοπικά τα εννέα μποφόρ, διατηρούμενοι στα ίδια επίπεδα κατά τη διάρκεια της Πέμπτης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Φωτογραφία Eurokinissi
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 5/12/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ TikTok ALPHA
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ ALPHA Μυθοπλασία: Στην κορυφή των αναζητήσεων της Google για το 2025
- ΔΙΕΘΝΗ Ψυχρή Σελήνη: Εντυπωσιακές εικόνες από την τελευταία υπερπανσέληνο του έτους
- ΔΙΕΘΝΗ Ιταλία: Οι Αρχές στο Μιλάνο απαγορεύουν τις κλειδοθήκες
- ΔΙΕΘΝΗ Κίνα: Αρδευτικό έργο 2.200 ετών
- ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 200.000 δανειολήπτες με ελβετικό φράγκο- Στον Άρειο Πάγο για τη ρήτρα