- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Θεσσαλονίκη: Μετέφερε ναρκωτικά από την Αθήνα ταξιδεύοντας με λεωφορείο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Περισσότερα από 100 γραμμάρια κοκαΐνη και πάνω από ένα κιλό κάνναβη είχε στο σακίδιό της μία 62χρονη, η οποία ταξίδεψε από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη με λεωφορείο.
Τη γυναίκα εντόπισαν, χθες το απόγευμα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, στον Υπεραστικό Σταθμό Λεωφορείων «Μακεδονία», αμέσως μετά την αποβίβασή της και τη συνέλαβαν.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η 62χρονη είχε ταξιδέψει το πρωί με τρένο για την Αθήνα, ενώ τα ναρκωτικά μετέφερε για λογαριασμό ενός 54χρονου που αναζητείται.
Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της αλλά και σε βάρος του 54χρονου, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
ΣΧΕΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 24/2/2026
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Τετάρτη 25/02/2026
- ΔΙΕΘΝΗ Tik Tok Alpha News: Χιονοστιβάδα κόβει την ανάσα στη Ρωσία
- ΔΙΕΘΝΗ Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία – Τέταρτος χρόνος πολέμου – 500.000 νεκροί
- ΔΙΕΘΝΗ Ο Alpha στην Ύδρα- Χολιγουντιανό σκηνικό στα σοκάκια του νησιού
- ΔΙΕΘΝΗ Πρώτη φορά σε προσκύνημα ο Φραγκίσκος της Ασίζης – 400.000 προκρατήσεις από πιστούς
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Θάνατος Σήφη Βαλυράκη - Καταθέτει νέος μάρτυρας στη δίκη