- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Χιλιάδες κολώνιες "μαϊμού" κατασχέθηκαν στη Θεσσαλονίκη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, αρμόδιος για τη δημοτική αστυνομία, Δημήτρης Δαγκλής, που συμμετείχε στην επιχείρηση δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ πως οι έλεγχοι των κλιμακίων θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς με στόχο να "χτυπηθεί το παραεμπόριο στην πηγή του".
«Στήθηκε μια πολύ μεγάλη επιχείρηση και εντοπίσαμε χιλιάδες κολώνιες "μαϊμού", οι οποίες θεωρούνται επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία. Με επιμονή και υπομονή κάνουμε πράξη αυτό που υποσχεθήκαμε. Να πατάξουμε το παραεμπόριο.
Όχι μόνο τα σεντόνια που απλώνονται στην πόλη, αλλά και τις πηγές. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, χάρη στο ζήλο και τον επαγγελματισμό των στελεχών της Ελληνικής και της Δημοτικής Αστυνομίας» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Δαγκλής.
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 18/11/2005
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Τετάρτη 19/11/2025
- ΔΙΕΘΝΗ TikTok ALPHA- «Πέθανε το αμερικανικό penny
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ COSMOTE GROW YOYR BUSINESS – Δωρεάν ημερίδες για την είσοδο των ΜμΕσε αγορές του εξωτερικού
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ H ανακοίνωση του δημοψηφίσματος στο επίκεντρο της νέας προδημοσίευσης από το βιβλίο του Αλ. Τσίπρα, Ιθάκη
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κόντρα για τον Κ. Τασούλα
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Την Πέμπτη η πολιτική κηδεία του Αλέκου Φλαμπουράρη