- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Χιλιάδες κολώνιες "μαϊμού" κατασχέθηκαν στη Θεσσαλονίκη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, αρμόδιος για τη δημοτική αστυνομία, Δημήτρης Δαγκλής, που συμμετείχε στην επιχείρηση δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ πως οι έλεγχοι των κλιμακίων θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς με στόχο να "χτυπηθεί το παραεμπόριο στην πηγή του".
«Στήθηκε μια πολύ μεγάλη επιχείρηση και εντοπίσαμε χιλιάδες κολώνιες "μαϊμού", οι οποίες θεωρούνται επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία. Με επιμονή και υπομονή κάνουμε πράξη αυτό που υποσχεθήκαμε. Να πατάξουμε το παραεμπόριο.
Όχι μόνο τα σεντόνια που απλώνονται στην πόλη, αλλά και τις πηγές. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, χάρη στο ζήλο και τον επαγγελματισμό των στελεχών της Ελληνικής και της Δημοτικής Αστυνομίας» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Δαγκλής.
ΣΧΕΤΙΚΑ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 29/1/2026
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ TikTok ALPHA
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η «Αυτοψία», στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων- Στον ALPHA απόψε στις 23:30
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Μηνύματα από τη φρεγάτα "Κίμων"- Ενισχύεται η Ελληνογαλλική στρατιωτική συμμαχία
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Μετωπική για τα Ίμια- Στα χαρακώματα Κυβέρνηση- ΠΑΣΟΚ
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Έλληνας και Γαλλία υπουργοί Άμυνας- Συνάντησή τους στην φρεγάτα "Κίμων"
- ΔΙΕΘΝΗ Tεράστια καραμπόλα στον Καναδά- Τυλίχτηκαν στις φλόγες