- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Αλλεπάλληλες επιθέσεις τα ξημερώματα σε τράπεζες και γραφεία της ΝΔ σε διάφορες περιοχές της Αττικής
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Μπαράζ επιθέσεων σε υποκαταστήματα τραπεζών και σε γραφεία της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσαν άγνωστα άτομα τα ξημερώματα, σε Γλυφάδα, Άλιμο, Κυψέλη και Καισαριανή.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, στις 01:35 οι δράστες προκάλεσαν υλικές ζημιές στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, στην οδό Κωνσταντίνου Αθανάτου, στη Γλυφάδα. Την ίδια ώρα, άλλα άτομα προκάλεσαν φθορές σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Θουκιδίδου στον ‘Aλιμο και σε γραφεία της ΟΝΝΕΔ, στην ίδια περιοχή.
Είκοσι λεπτά αργότερα πραγματοποιήθηκε επίθεση σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Κερκύρας, στην Κυψέλη, ενώ στις 02:00 στόχος αγνώστων έγινε ένα ακόμη υποκατάστημα τράπεζας, στην οδό Φορμίωνος στην Καισαριανή.
Η αστυνομία προχώρησε συνολικά σε 25 προσαγωγές. Οι 10 έγιναν από την περιοχή της Κυψέλης, οι 9 από τον ‘Αλιμο και ο 6 από τη Γλυφάδα.
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 29/12/2025
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Τρίτη 30/12/2025
- ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ελληνίδα η κορυφαία πολίστρια στον κόσμο
- ΔΙΕΘΝΗ Γιορτινή Μόσχα
- ΔΙΕΘΝΗ Μάχη με τζιχαντιστές στην Τουρκία – 9 νεκροί οι τρεις αστυνομικοί
- ΔΙΕΘΝΗ Σκληρό παζάρι Τραμπ – Ζελένσκυ – Καταγγελίες από τη Ρωσία για «ουκρανική επιδρομή στο σπίτι του Πούτιν»
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τουρκικές προκλήσεις - Εμπλοκές στο Αιγαίο