- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Εξαγοράσιμες ποινές φυλάκισης 21 μηνών στους δύο 19χρονους που ξυλοκόπησαν Αιγύπτιο αλιεργάτη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Το δικαστήριο τους έκρινε ένοχους για επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση, με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του ρατσιστικού νόμου, χωρίς να τους αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό, ενώ αποφάσισε να μην αναστείλει την ποινή, αλλά να την μετατρέψει προς 10 ευρώ ημερησίως.
Κατά την κατάθεσή του ο Αιγύπτιος ανέφερε ότι το περιστατικό συνέβη την ώρα που κατευθυνόταν στο καΐκι για να πιάσει δουλειά (την προηγούμενη εβδομάδα), ενώ μίλησε για τρεις δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους. «Με χτυπούσαν στο κεφάλι, έβριζαν την πατρίδα και τη θρησκεία μου», είπε, μεταξύ άλλων, τονίζοντας ότι αναγνώρισε τους δύο συλληφθέντες από τα ρούχα, την σωματοδομή και τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου στο οποίο επιβιβάστηκαν.
Από την πλευρά τους, οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν οποιαδήποτε εμπλοκή στο επεισόδιο και υποστήριξαν ότι βρέθηκαν τυχαίο στο σημείο.
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ
ΣΧΕΤΙΚΑ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 31/3/2026
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα- Αντιπλημμυρικά αναχώματα
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Νέα κόντρα για τις υποκλοπές- Αναβλήθηκε η προ ημερησίας
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Σε χώρες του Κόλπου ο Ν. Δένδιας- Συναντήσεις με Άραβες αξιωματούχους
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τραγωδία στα Τέμπη- Νέα πολιτική σύγκρουση
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ξαναρχίζει αύριο η δίκη για τα Τέμπη- Νέος γύρος σύγκρουσης
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ομαδικός ξυλοδαρμός νεαρών- Βγήκαν μαχαίρια στο Κορωπί