- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Εξαγοράσιμες ποινές φυλάκισης 21 μηνών στους δύο 19χρονους που ξυλοκόπησαν Αιγύπτιο αλιεργάτη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Το δικαστήριο τους έκρινε ένοχους για επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση, με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του ρατσιστικού νόμου, χωρίς να τους αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό, ενώ αποφάσισε να μην αναστείλει την ποινή, αλλά να την μετατρέψει προς 10 ευρώ ημερησίως.
Κατά την κατάθεσή του ο Αιγύπτιος ανέφερε ότι το περιστατικό συνέβη την ώρα που κατευθυνόταν στο καΐκι για να πιάσει δουλειά (την προηγούμενη εβδομάδα), ενώ μίλησε για τρεις δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους. «Με χτυπούσαν στο κεφάλι, έβριζαν την πατρίδα και τη θρησκεία μου», είπε, μεταξύ άλλων, τονίζοντας ότι αναγνώρισε τους δύο συλληφθέντες από τα ρούχα, την σωματοδομή και τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου στο οποίο επιβιβάστηκαν.
Από την πλευρά τους, οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν οποιαδήποτε εμπλοκή στο επεισόδιο και υποστήριξαν ότι βρέθηκαν τυχαίο στο σημείο.
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ
ΣΧΕΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Μεσημεριανό Δελτίο 241125
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Άρπαζε λαμπάκια και χριστουγεννιάτικα στολίδια
- ΔΙΕΘΝΗ Χριστουγεννιάτικο κλίμα – Φωτίστηκε η Βαρκελώνη
- ΔΙΕΘΝΗ Τόκιο: Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς – Ένας νεκρός 10 τραυματίες
- ΔΙΕΘΝΗ Ρωσικό σφυροκόπημα στο Χάρκοβο και διαβουλεύσεις για το σχέδιο Τραμπ
- ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Σήμερα η καταβολή των 250 ευρώ σε συνταξιούχους
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Στα βιβλιοπωλεία η «Ιθάκη» του Τσίπρα