- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω λειψυδρίας ο Δήμος Νέας Προποντίδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας λόγω λειψυδρίας κηρύχθηκε ο Δήμος Νέας Προποντίδας, στη Χαλκιδική, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, για τη διαχείριση των συνεπειών που ενδέχεται να προκύψουν από την εκδήλωση φαινομένων λειψυδρίας στην παραπάνω περιοχή.
Η εν λόγω κήρυξη ισχύει έως τις 27 Σεπτεμβρίου , με δυνατότητα παράτασης.
«Η κατάσταση της επάρκειας της ποσότητας του νερού αυτή τη χρονική περίοδο στο Δήμο μας, είναι δραματική. Όμως δεν το βάζουμε κάτω. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να ανταπεξέλθουμε, με κάθε πρόσφορο νόμιμο τρόπο», δήλωσε ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς.
«Για να το πετύχουμε αυτό, ζητήσαμε τη συνδρομή της πολιτείας, ώστε να κηρυχθεί ο Δήμος μας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας λόγω λειψυδρίας, επιδιώκοντας την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη αντίδραση από τους αρμόδιους φορείς, με στόχο την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων της λειψυδρίας και την αποκατάσταση της κανονικότητας το συντομότερο δυνατό», πρόσθεσε και ευχαρίστησε θερμά τον κ. Παπαγεωργίου, που ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του δήμου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Μεσημεριανό δελτίο 27/11/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ- Ξεκινούν οι πληρωμές
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Εξεταστική Επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: "Εκρηκτική" ακρόαση μάρτυρα
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ "Μαϊμού" έργα τέχνης και ράβδοι χρυσού- Κατασχέθηκαν 480 πλαστοί πίνακες και όπλα από την ΕΛ.ΑΣ.
- ΔΙΕΘΝΗ Φλεγόμενος ουρανοξύστης στο Χονγκ Κονγκ- 56 νεκροί- εκατοντάδες αγνοούμενοι
- ΔΙΕΘΝΗ Νέα φονική επίθεση καρχαρία στην Αυστραλία
- ΔΙΕΘΝΗ ΗΠΑ: Έκρηξη οργής από τον Τραμπ- Αφγανός πυροβόλησε Εθνοφρουρούς