- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
ΥΠΕΝ: Κατ΄ αρχήν επιλέξιμες οι αρχικά επιλαχούσες αιτήσεις στο Εξοικονομώ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Μετά την αύξηση του προϋπολογισμού του Προγράμματος «Εξοικονομώ 2021», οι αρχικά επιλαχούσες αιτήσεις Μονοκατοικιών/Μεμονωμένων διαμερισμάτων, χαρακτηρίζονται πλέον καταρχήν επιλέξιμες (προς Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου (ΗΤΚ) ή προς Έλεγχο), ανέφεραν πληροφορίες από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Οι αιτήσεις που εντάσσονται στον διαθέσιμο ανά Περιφερειακή Ενότητα προϋπολογισμό του Προγράμματος, είναι συνολικά 47.433.
Ο νέος χαρακτηρισμός των αιτήσεων, αναφέρεται στους Πρόσθετους Πίνακες Κατάταξης Καταρχήν Επιλέξιμων αιτήσεων Μονοκατοικιών/Μεμονωμένων διαμερισμάτων (Εισοδηματική κατηγορία 1 και 2 έως 5) που εκδόθηκαν και οι οποίοι έχουν αναρτηθεί στην ενότητα Αποτελέσματα Αξιολόγησης της ιστοσελίδας του προγράμματος.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για την κατάσταση της αίτησής τους μέσα από το Πληροφοριακό Σύστημα του Προγράμματος.
Υπενθυμίζεται ότι:
για τις αιτήσεις που χαρακτηρίζονται Καταρχήν Επιλέξιμες Προς ΗΤΚ, δίνεται προθεσμία 150 ημερών για την υποβολή της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτιρίου, ενώ
για τις αιτήσεις που χαρακτηρίζονται Καταρχήν Επιλέξιμες Προς Έλεγχο (αιτήσεις που αφορούν ειδική περίπτωση ή/και πρόσφατη απόκτηση ακινήτου) θα προηγηθεί έλεγχος δικαιολογητικών.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό δελτίο 10/1/2026
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ- Αμετάβλητη η ηγεσία σε στράτευμα, ΕΛ.ΑΣ. και ΠΣ
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δέκα χρόνια στο τιμόνι της ΝΔ- Μήνυμα νίκης από τον Κυρ. Μητσοτάκη
- ΔΙΕΘΝΗ Εισαγωγές προϊόντων από νότια Αμερική- Η Mercosur, οι δεσμεύσεις και οι φόβοι
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Έργα κατασκευής του Fly Οver- Γκρεμίζουν τη γέφυρα του Πανοράματος στην Θεσσαλονίκη
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Τραγωδία στο Περιστέρι- Νεκρή ηλικιωμένη μετά από φωτιά σε διαμέρισμα
- ΔΙΕΘΝΗ Η επόμενη ημέρα στη Βενεζουέλα- Συνάντηση με αμερικανικούς πετρελαϊκούς κολοσσούς