- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Ο Τζόκοβιτς πέτυχε την 1.100ή νίκη του!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Ρολάν Γκαρός, ο Νόβακ Τζόκοβιτς φαίνεται να βρίσκει σταδιακά την φόρμα του. O Σέρβος επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε άνετα με 6-3, 6-3 του Γερμανού, Γιανίκ Χάνφμαν (Νο 85 στον κόσμο) και συνεχίζει την πορεία του στο τουρνουά της Γενεύης.
Εμφανώς ανακουφισμένος, όπως είπε μετά από μιάμιση ώρα αγώνα, που διακόπηκε για σχεδόν 60 λεπτά λόγω βροχόπτωσης, ο «Νόλε» γιόρτασε τα 37α γενέθλιά του και μπόρεσε να απολαύσει την τούρτα που του είχαν ετοιμάσει οι διοργανωτές του Τουρνουά Geneva ATP 250 και στο οποίο συμμετέχει για πρώτη φορά.
Σημειώνεται ότι αυτή, ήταν η νίκη υπ' αριθμόν 1.100 (!) για τον κορυφαίο τενίστα (σ.σ. μετρά μόλις 218 ήττες στην πολυετή καριέρα του), ένα ορόσημο που έχουν ξεπεράσει μόλις δύο συναθλητές του και συγκεκριμένα, ο Τζίμι Κόνορς και ο Ρότζερ Φέντερερ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)
ΣΧΕΤΙΚΑ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 14/1/2026
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Πέμπτη 15/1/2026
- ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ανάρπαστο το ελληνικό ομόλογο – Οι προκλήσεις για την οικονομία
- ΔΙΕΘΝΗ Τραμπ: Θα πάρω τον έλεγχο της Γροιλανδίας – Στέλνει μήνυμα στο ΝΑΤΟ
- ΔΙΕΘΝΗ Σενάρια για χτύπημα στο Ιράν - Ανοίγουν τα καταφύγια στο Ισραήλ
- ΔΙΕΘΝΗ Ώρα μηδέν για τον 26χρονο Ιρανό διαδηλωτή - Στην αγχόνη χωρίς δίκη
- ΔΙΕΘΝΗ Στήνουν κρεμάλες στο Ιράν – Δεν αποκλείει στρατιωτική δράση ο Τραμπ