ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ
Deal
17:45
Αρκετό κρύο επικράτησε και σήμερα το πρωί σε αρκετές ορεινές περιοχές της χώρας.
Σχετικά με την εξέλιξη του καιρού δυναμώνουν οι βοριάδες και πέφτει εντυπωσιακά η θερμοκρασία
Πιο αναλυτικά για αύριο Σάββατο στη βόρεια Ελλάδα αναμένονται τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά .Η θερμοκρασία στους 15 βαθμούς και βοριάδες μέχρι 9 μποφόρ .
Ταυτόχρονα λίγες βροχές προβλέπονται στον κάμπο της Θεσσαλίας.
Επίσης ισχυρές καταιγίδες περιμένουμε από το πρωί στο ανατολικό Αιγαίο και βροχές στη Στερεά, τα δυτικά και την Πελοπόννησο. Ο υδράργυρος στους 20 βαθμούς και βοριάδες μέχρι 9 μποφόρ στο Αιγαίο.
Ομοίως βροχές αναμένονται στις Κυκλάδες και καταιγίδες στα Δωδεκάνησα. Οι βοριάδες θα αγγίξουν τα 9 μποφόρ και το θερμόμετρο έως 22 βαθμούς.
Στο Ηράκλειο, στο Ρέθυμνο, και στα νότια θα έχει βροχές περισσότερες όμως στα Χανιά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς.
Στην Αττική περιμένουμε λίγες βροχές κυρίως το μεσημέρι . Βοριάδες μέχρι 8 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς.
Ακόμη στη Θεσσαλονίκη οι βροχές θα είναι λίγες και το πρωί. Βαρδάρης μέχρι 9 μποφόρ ενώ το θερμόμετρο θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς.
Την Κυριακή προβλέπεται ήλιος αλλά με δόντια!
Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 12 με 13 βαθμούς στην ηπειρωτική Ελλάδα.
Παράλληλα οι βοριάδες στο Αιγαίο, θα φτάσουν τα 9 μποφόρ.
Τέλος στη συνέχεια θα επικρατήσει αρκετή ηλιοφάνεια ενώ η θερμοκρασία θα ανέβει.
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)