ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ
Το Σόι σου (Ε)
14:50
Σχεδόν επτά βαθμούς έδειξαν σήμερα το πρωί τα θερμόμετρα στην Αρκαδία.
Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του καιρού απομακρύνεται το βαρομετρικό χαμηλό από την περιοχή μας και βελτιώνεται ο καιρός.
Πιο αναλυτικά για αύριο Σάββατο στη βόρεια Ελλάδα αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία στους 21 βαθμούς και βοριάδες μέχρι 7 μποφόρ .
Ταυτόχρονα λίγες βροχές προβλέπονται στον κάμπο της Θεσσαλίας.
Επίσης τοπικές καταιγίδες περιμένουμε στα δυτικά και λίγες βροχές στο ανατολικό Αιγαίο. Ο υδράργυρος στους 24 βαθμούς και βόρειοι άνεμοι μέχρι 8 μποφόρ.
Ακόμη τοπικές βροχές αναμένονται στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα. Οι βοριάδες θα αγγίξουν τα 7 μποφόρ και το θερμόμετρο έως 23 βαθμούς.
Πηγαίνοντας προς την Κρήτη, στο Ηράκλειο, στο Ρέθυμνο και στα Χανιά προβλέπεται άστατος καιρός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς.
Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Ισχυροί οι άνεμοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη μπορεί να βρέξει λίγο. Νοτιάδες μέχρι 5 μποφόρ ενώ το θερμόμετρο θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς.
Την Κυριακή περιμένουμε μεσημεριανές μπόρες στη βόρεια Ελλάδα κυρίως στα ορεινά .
Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 25 βαθμούς στη κεντρική Ελλάδα.
Παράλληλα οι βοριάδες στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 7 μποφόρ.
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)