ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ
Πρωταγωνιστές (Ε)
17:30
Προβλέπεται κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας.Τα φαινόμενα στο Ιόνιο ,τα ηπειρωτικά,τις Σποράδες,την Εύβοια και το ανατολικό Αιγαίο θα είναι κατά τόπους έντονα .Επιπλέον χιόνια θα πέσουν στα βουνά της ηπειρωτικής χώρας.H θερμοκρασία θα φθάσει το μεσημέρι στα κεντρικά και νότια, τους 15 με 16 βαθμούς ,στα βόρεια τους 16 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.Οι άνεμοι από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέχρι 10 μποφόρ στα πελάγη.Την Κυριακή σταδιακά θα βελτιωθεί ο καιρός στις περισσότερες περιοχές.
Πιο αναλυτικά, το Σάββατο :
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, νεφώσεις με βροχές ,καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία από -1 έως 16 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Το θερμόμετρο από 7 έως 15 βαθμούς.
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, νεφώσεις με βροχές και ισχυρές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά.Η θερμοκρασία από 5 έως 14 βαθμούς.
Στην Πάτρα νεφώσεις και βροχές με καταιγίδες.
Στην Πελοπόννησο νεφώσεις με βροχές και ισχυρές καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 5 έως 16 βαθμούς.
Στα Κύθηρα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες και η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες.Οι άνεμοι από νοτιοδυτικές διευθύνσεις έως 8 μποφόρ και το θερμόμετρο από 12 έως 19 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες.Άνεμοι νότιοι έως 8 μποφόρ στα Δωδεκάνησα και η θερμοκρασία από 14 έως 19 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα νεφώσεις με βροχές,καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 4 έως 17 βαθμούς..
Στην Αττική νεφώσεις και κυρίως μετά το μεσημέρι βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα έντονες.Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί θα φτάσουν τα 9 μποφόρ, η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 10 εώς 17 βαθμούς.
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις