ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ
Super Κατερίνα
10:00
Ξεπέρασε τους 32 βαθμούς σήμερα το πρωί η θερμοκρασία σε αρκετές περιοχές της χώρας.
Σχετικά με την εξέλιξη του καιρού, περίοδος παρατεταμένης ζέστης θα απασχολήσει την περιοχή μας
Αναλυτικότερα για αύριο Τρίτη στη βόρεια Ελλάδα περιμένουμε μεσημεριανές μπόρες κυρίως στα ορεινά . Η θερμοκρασία στους 38 βαθμούς και βόρειοι άνεμοι μέχρι 6 μποφόρ .
Επιπλέον συννεφιά και 39 βαθμοί προβλέπονται στο θεσσαλικό κάμπο .
Παράλληλα ηλιοφάνεια αναμένεται στο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο και στη Στερεά. Ο υδράργυρος έως 39 βαθμούς και βόρειοι άνεμοι μέχρι 7 μποφόρ.
Ομοίως ηλιοφάνεια περιμένουμε στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα. Οι βοριάδες θα φτάσουν τα 7 μποφόρ .Το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 34 βαθμούς.
Κατεβαίνοντας στην Κρήτη στα Χανιά ,στο Ηράκλειο , στο Ρέθυμνο και στα νότια αναμένεται αίθριος ουρανός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς.
Στην Αττική προβλέπεται ηλιοφάνεια. Βόρειοι άνεμοι μέχρι 6μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 37 βαθμούς
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε συννεφιά. Ασθενείς οι άνεμοι στο Θερμαϊκό ενώ το θερμόμετρο θα φτάσει το μεσημέρι στους 37 βαθμούς.
Την Τετάρτη αναμένονται αίθριες καιρικές συνθήκες στις περισσότερες περιοχές.
Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 37 με 38 βαθμούς στα ηπειρωτικά.
Παράλληλα οι βοριάδες θα αγγίξουν τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο
Τέλος για τη συνέχεια διατηρούνται οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες .