ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ
Με αρκετή ηλιοφάνεια θα κυλίσουν οι επόμενες ημέρες, όχι όμως για πολύ. Πιο αναλυτικά:, για αύριο Τρίτη:
Στη βόρεια Ελλάδα περιμένουμε λίγες νεφώσεις και πρωινές ομίχλες. Η θερμοκρασία στους 19 βαθμούς, και ασθενείς οι άνεμοι.
Ιδιαίτερα , στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Σχεδόν άπνοια στο Θερμαϊκό, ενώ το θερμόμετρο θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς.
Επιπλέον, αίθριος θα είναι ο καιρός και στο θεσσαλικό κάμπο, με το θερμόμετρο στους 19 βαθμούς.
Στην Αττική προβλέπεται αραιή συννεφιά. Μέτριοι οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς.
Αντίθετα συννεφιά και ομίχλες περιμένουμε στα δυτικά και στην Πελοπόννησο. Ο υδράργυρος έως 22 βαθμούς και νότιοι άνεμοι μέχρι 5 μποφόρ στα στο ανατολικό Αιγαίο.
Ίδιο καιρό με λίγες νεφώσεις θα έχουν οι Κυκλάδες όχι όμως τα Δωδεκάνησα. Οι βοριάδες θα φτάσουν τα 6 μποφόρ και το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 23 βαθμούς.
Πηγαίνοντας προς στην Κρήτη ,στα Χανιά ,στο Ηράκλειο και στα νότια προβλέπεται αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς.
Την Τετάρτη περιμένουμε τοπικές νεφώσεις ,πρωινές ομίχλες και λίγες βροχές στα βόρεια . Οι νοτιάδες θα αγγίξουν τα 6 μποφόρ , ενώ η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα και τους 25 βαθμούς στην κεντρική.
Την Πέμπτη προβλέπεται αρκετή ηλιοφάνεια και πτώση της θερμοκρασίας.
Την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένεται σταδιακά κακοκαιρία και θυελλώδεις άνεμοι. Ενώ:
Την Κυριακή και τη Δευτέρα περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό και θα ανέβει η θερμοκρασία.