ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ
Alpha News
14:40
Προβλέπεται γενικά αίθριος ουρανός με εξαίρεση στην Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις αλλά σταδιακά και εκεί τα φαινόμενα θα σταματήσουν.H θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα φθάσει το μεσημέρι στα κεντρικά και νότια, τους 10 με 11 βαθμούς ,στα βόρεια τους 7 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές τους 11 με 12 βαθμούς Κελσίου.Επιπλέον παγετός θα σημειωθεί το πρωί στα ηπειρωτικά ο ο οποίος στα βόρεια θα είναι κατά τόπους ισχυρός.Οι άνεμοι κυρίως από βόρειες διευθύνσεις θα φτάσουν τοπικά τα 8 μποφόρ στο Αιγαίο.Το Σάββατο ανεβαίνει και άαλο η θερμοκρασία.
Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία ηλιοφάνεια και ισχυρός παγετός το πρωί. Η θερμοκρασία από -9 έως 7 .
Στη Θεσσαλονίκη λιακάδα. Το θερμόμετρο από 2 έως 7 βαθμούς.
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, αίθριος ουρανός και παγετός το πρωί.Η θερμοκρασία από -1 έως 12 βαθμούς.
Στην Πάτρα ηλιοφάνεια.
Στην Πελοπόννησο , αίθριος ουρανός και παγετός το πρωί.Ο υδράργυρος από -4 έως 11.
Στα Κύθηρα αίθριος καιρός και η θερμοκρασία έως 10 βαθμούς.
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, νεφώσεις με βροχές η χιονόνερο και χιόνια στα ορεινά και γρήγορη βελτίωση.Οι άνεμοι βορειοανατολικοί έως 8 μποφόρ και το θερμόμετρο από 4 έως 11 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια .Άνεμοι βορειοδυτικοί έως 8 μποφόρ στα Δωδεκάνησα και η θερμοκρασία από 6 έως 13 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα , αίθριος καιρός. Ο υδράργυρος από -1 έως 10 βαθμούς και παγετός το πρωί .
Στην Αττική ηλιοφάνεια.Οι άνεμοι βόρειοι θα φτάσουν τα 8 μποφόρ η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 1 εώς 11 βαθμούς .
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις