Ο καιρός την Κυριακή 23/5/2021

Περιγραφή δελτίου

Την Κυριακή η καλοκαιρία συνεχίζεται στη χώρα, χωρίς βροχές, με ηλιοφάνεια παντού και μάλιστα η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο, φτάνοντας τους 30 με 32 βαθμούς στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί μόνο στα Δωδεκάνησα. Πλήρως καλοκαιρινά θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα με  αρκετή ζέστη και θερμοκρασίες έως 35 βαθμούς τοπικά.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από 8 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός και το θερμόμετρο από 14 έως 26 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από 10 έως 30 βαθμούς.

Στην Πάτρα ηλιοφάνεια.

Στην Πελοπόννησο, γενικά αίθριος καιρός. Ο υδράργυρος από 11 έως 30 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αίθριος καιρός και η θερμοκρασία έως 27 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 17 έως 28 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά αίθριος καιρός με λίγη μόνο παροδική συννεφιά. Άνεμοι βόρειοι-βορειοδυτικοί έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 18 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια. Ο υδράργυρος από 14 έως 32 βαθμούς.

Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι ασθενείς, η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.